עד 30Kיש את עוגן, נותנים סכום כלשהוא ללא ריבית (לא מתמצאת בדיקו כמה)
הם שינו נהלים. לא בטוח שנותנים לפרטייםיש את עוגן, נותנים סכום כלשהוא ללא ריבית (לא מתמצאת בדיקו כמה)
תעשו גוגל.
יש מסלול לפרטיים - למשפחות.הם שינו נהלים. לא בטוח שנותנים לפרטיים
ממתי המידע שלך? כי הם שינויש מסלול לפרטיים - למשפחות.
גם אני קיבלתי מהם פעמיים, אבל כבר לא, כי הם הפסיקו עם זה. עכשיו זה קריטוריונים שלא מתאימים לאברכים. חבל.יש את עוגן, נותנים סכום כלשהוא ללא ריבית (לא מתמצאת בדיקו כמה)
מה לא מתאים כאן לאברכים?גם אני קיבלתי מהם פעמיים, אבל כבר לא, כי הם הפסיקו עם זה. עכשיו זה קריטוריונים שלא מתאימים לאברכים. חבל.
זה ללא ריבית, אבל צריך "לתרום" סכום גבוה מאוד (בערך 16% מגובה ההללוואה).יש יד שמשון אם אתם תושבי מודיעין עילית
ממש לא נכון . אנחנו שילמנו 4000 על הלוואה של 80000זה ללא ריבית, אבל צריך "לתרום" סכום גבוה מאוד (בערך 16% מגובה ההללוואה).
מישהו אמר לי שהוא לקח הלוואה בנקאית לתקופה קצרה יותר וזה יצא לו יותר זול.
אנחנו עומדים בכל הקריטריונים ++ ולא אשרו לנו.מה לא מתאים כאן לאברכים?
צפה בקובץ המצורף 1408149
יכול להיות.כשתמהנו - הודיעו ששינו את הקריטריונים
תודה על המידע,יש את עוגן, נותנים סכום כלשהוא ללא ריבית (לא מתמצאת בדיקו כמה)
תעשו גוגל.
רצית בעבור רכישת דירה, לא?הגשתי בזכותכם בקשה לפני כמה ימים וכבר אישרו לי.
לא אני רציתי את ההלוואה לרכישת דירה,רצית בעבור רכישת דירה, לא?
הם לא נותנים הלוואה כזו גדולה ליחידים. מקסימום 30K
תיאום ציפיות פשוט.
שתשתמשו לבריאות, לצרכים טובים ובחכמהלא אני רציתי את ההלוואה לרכישת דירה,
במקרה נתקלתי באשכול והייתי צריכה הלוואה,
הגשתי בקשה לעוגן והם אכן אישרו לי.
אז רק רציתי לומר תודה למי שנתן פה את המידע,
ואולי הידיעה שהם עדיין נותנים למשפחות תעזור פה לעוד אנשים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים