אני הייתי בודק את ההלוואה צמודת הפריים ללא מדד (הם נותנים בדרך כלל פריים מינוס משהו, והריבית עומדת לרדת).הקרן נעולה לשנים הקרובות, נצבר סכום, ויש לי זכאות להלוואת בלון ל84 חודש (תשלום קרן וריבית בסוף תקופה) בריבית של 2.8% אבל צמודה למדד.
מקצת מידע שלמדתי פה בפורום נראה שיש פה הזדמנות. אשמח לשמוע את חוו"ד המומחים.
צמוד למדד - יש בזה סיכון,הקרן נעולה לשנים הקרובות, נצבר סכום, ויש לי זכאות להלוואת בלון ל84 חודש (תשלום קרן וריבית בסוף תקופה) בריבית של 2.8% אבל צמודה למדד.
מקצת מידע שלמדתי פה בפורום נראה שיש פה הזדמנות. אשמח לשמוע את חוו"ד המומחים.
השקעה בקרן נוספתלצורך מה ההלוואה?
על ההשתלמות פריים מינוס 0.3אני הייתי בודק את ההלוואה צמודת הפריים ללא מדד (הם נותנים בדרך כלל פריים מינוס משהו, והריבית עומדת לרדת).
לדעתי זה מסלול טוב יותר מהצמוד מדד. כי כאן אתה מתחיל ב5.7% (בהשתלמות) ומכאן ואילך זה רק ירד עם הורדות הריבית הצפויות.על ההשתלמות פריים מינוס 0.3
על פנסיה פריים פלוס 0.5
זה ודאי לא התסריט הכי אופטימי, וזה גם לא תואם את התחזיות של בנק ישראל.לעומת זאת, בתסריט הכי אופטימי של אינפלציה 3% (כבר כמה שנים שלא יורדים מזה)
ב"הכי אופטימי" לא התכוונתי למשאלת לב, אלא לתכלס בשטח - זו פחות או יותר האינפלציה בשנים האחרונות כשאיןזה ודאי לא התסריט הכי אופטימי, וזה גם לא תואם את התחזיות של בנק ישראל.
[באינפלציה של 3% לא ממש מורידים ריביות]
אין הגבלה לכמות ההלוואות.@מקצועי בלבד האם מספר ההלוואות מקרן השתלמות מוגבל?
כלומר אם יש לי זכאות להלוואה של 50,000 ש"ח ואני מנצל את זה, לוקח הלוואה לשנה
ואחרי שנה כשאני פורע את ההלוואה אהיה שוב זכאי להלוואה באותם תנאים?
לא נושא של משאלת לב.ב"הכי אופטימי" לא התכוונתי למשאלת לב, אלא לתכלס בשטח - זו פחות או יותר האינפלציה בשנים האחרונות כשאין
חריגות מיוחדות (כמו ב22)
צפה בקובץ המצורף 2020043
זה לא ריבית נמוכה.כך או כך, יש פה ריבית יחסית נמוכה, היא הלוואת בלון ללא הוצאה חודשית, ואת הכסף הזה (שבעצם אינו נזיל כרגע) ניתן להשקיע לטווח בינוני ולהרוויח יותר.
האין זה כך?
כשאני נכנס לאיזור האישי בלשונית "הלוואות" ורואה זכאות להלוואה זה לא בהכרח שיש לי זכאות?אין הגבלה לכמות ההלוואות.
אבל אף פעם אין אין התחייבות לתת הלוואות.
ותמיד גם אפשר לעבור לחברה אחרת שנותנת הלוואות.
לכאורה לטווח ארוך הגיוני. בטווח בינוני יש לך אלמנט של סיכון אף אחד לא יודע לאן שוק ההון הולך ככול שהטווח ארוך יותר הסיכון יורד.כך או כך, יש פה ריבית יחסית נמוכה, היא הלוואת בלון ללא הוצאה חודשית, ואת הכסף הזה (שבעצם אינו נזיל כרגע) ניתן להשקיע לטווח בינוני ולהרוויח יותר.
האין זה כך?
זכאות יש.כשאני נכנס לאיזור האישי בלשונית "הלוואות" ורואה זכאות להלוואה זה לא בהכרח שיש לי זכאות?
לא.זה פרוצדורה לקבל אישור הלוואה בד"כ?
בהלוואה מקרן השתלמות הם קוראים להלוואה בלון אך התכוונים לתשלום רציף של ריבית בלבד ללא קרןכך או כך, יש פה ריבית יחסית נמוכה, היא הלוואת בלון ללא הוצאה חודשית, ואת הכסף הזה (שבעצם אינו נזיל כרגע) ניתן להשקיע לטווח בינוני ולהרוויח יותר.
האין זה כך?
כשהבספים לא נזילים וזה מה שמדובר כאן, יש לצרף אישור הכנסות ודוח עו"ש אם אתם בחריגות גבוהות החברה לא תאשר את ההלוואהכשאני נכנס לאיזור האישי בלשונית "הלוואות" ורואה זכאות להלוואה זה לא בהכרח שיש לי זכאות?
זה פרוצדורה לקבל אישור הלוואה בד"כ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים