דרוש מידע הלוואה של כ-100,000 שח ממקס, כדאי?

• הוסף לסימניות
ה-300 ש"ח שגובים עבור דמי פתיחה וטיפול בתיק ונפרסים ע"פ תקופת ההלוואה לא נחשבים הלכתית לריבית?
כשאני לקחתי היה רק לשלם 20ש"ח או משהו כזה דמי טיפול לא ידעתי שדברים השתנו
אינני פוסק אך בד"כ זה נקרא שדמי הוצאות מקילים מה גם שיש להם איזשהו היתר עיסקא גם לסעיף בחוזה שבמקרה של פיגור משלמים איזשהו ריבית

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי מעוגן 30 ללא ערבים ודרך המייל. ורק לקח איזה שבועיים התהליך בעיקר בגלל חוסר תקשורת (לא עניתי/לא ענו לי)

• הוסף לסימניות
מה עוגן מרוויחים מזה שמלווים מהם?
חוץ מה300 ש"ח דמי פתיחה?

• הוסף לסימניות
מה עוגן מרוויחים מזה שמלווים מהם?
חוץ מה300 ש"ח דמי פתיחה?

עוגן היא קבוצה פיננסית-חברתית ללא כוונת רווח, המביאה רמה חדשה של הוגנות ושוויון הזדמנויות במגזר הפיננסי, תוך הנגשת אשראי בר-השגה וליווי פיננסי לישראלים הרבים המתמודדים עם פערים ומכשולים פיננסיים גדולים.

עוגן מספקת אשראי נגיש ונוח לאוכלוסיות בישראל שמתקשות להשיג אשראי בתנאים הוגנים או בכלל, ובהן יחידים ומשפחות בעלי הכנסה נמוכה, זוגות בדרכם לרכישת דירתם הראשונה, עסקים זעירים וקטנים ומוסדות ללא כוונת רווח (מלכ”רים).

עוגן שואפת להשלים את ההלוואות הניתנות ללקוחותיה במידע, בהכוונה ובליווי פיננסי אשר יסייעו ללקוחותיה להתנהל באופן מושכל.

הגישה המקצועית והשירותית של עוגן מתאפיינת ברוח חברתית, גמישה ואכפתית.

עוגן נמצאת בדרך להפוך לבנק החברתי ללא מטרת רווח הראשון בישראל.

• הוסף לסימניות
אני חברה בארגון המורים ,
אך חשבון הבנק שלי כבר בבינלאומי (פאגי) כך שלא אוכל להחשב כ"מעבירת משכורת"
איפה אוכל לקבל הלוואה בתנאים הכי טובים, כמובן שעדיף לי ללא ריבית כלל...

• הוסף לסימניות
בעיקרון, בכל בנק אחר שנותן הצעה של הלוואה ללא ריבית לפותחי חשבון חדש.
שימי לב שצריך לעמוד בתנאים המזכים -
משכורת חודשית שמועברת ישירות לחשבון החדש, בד"כ מינימום 7000 (לחשבון יחיד, למשותף יש דרישות גבוהות יותר),
ושימוש חודשי בכרטיס אשראי בסכום שנדרש מראש.

כל זה כמובן אחרי שבחנו את האפשרות שלך לקבלת הלוואה ואישרו.
(יכול להיות שאחרי פתיחת החשבון לא יאשרו בגלל נתוני אשראי לא טובים, התחייבויות גבוהות מידי וכו').

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה