דרוש מידע הלוואה של כ-100,000 שח ממקס, כדאי?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה להלוואה נוחה של כ-100,000 שח
בדקתי באתר של מקס,
ואני ממש בורה בענין,
מישהו יודע אם שווה לקחת מהם?
אם לא מהם, ממי כן שווה להלוות?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה להלוואה נוחה של כ-100,000 שח
בדקתי באתר של מקס,
ואני ממש בורה בענין,
מישהו יודע אם שווה לקחת מהם?
אם לא מהם, ממי כן שווה להלוות?

יקר

• הוסף לסימניות
סורי על הבורות, אך רואים מה יקר ומה טוב?
אחוזי ריבית מתחיל מ6.3 פלוס פריים שהוא 1.6 זא 8 אחוז ריבית.
ואם הדירוג אשראי שלכם לא ימצא חן בעיני מקס הריבית תהיה יותר יקרה. כמדומני עד 14 אחוז

• הוסף לסימניות
ואם הדירוג אשראי שלכם לא ימצא חן בעיני מקס הריבית תהיה יותר יקרה. כמדומני עד 14 אחוז
אז מאיפה כן משתלם להלוות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק כדי שיהיה לכם מושג לאיזה ריבית לשאוף
תדעו שניתן להשיג גם פרים מינוס חצי
שזה פחות מ2 אחוז ריבית
ותשתמשו בעיצה שכתבו לכם לעיל לעבור בנק להעביר משכורת וכו

• הוסף לסימניות
זה פשוט לא נכון
הם הציעו לי שבוע שעבר 110000
בריבית של פריים פלוס 2.5
שזה לא מאוד זול אבל רחוק מאוד ממה שכתבתה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

אני במרכנתיל, יש להם מה להציע?
ולגבי בנק יהב, הם הכי משתלמים?
הוא פשוט לא נמצא ברדיוס הקרוב אלי, ככה שלא יודעת אם שווה לי לעבור אליו...

• הוסף לסימניות
עכשיו המליצו לי באישי על עוגן ועל קרן הוכשטיין להלוואות קטנות יותר, אבל גם התקדמות...
מכירים משהו?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

אני במרכנתיל, יש להם מה להציע?
ולגבי בנק יהב, הם הכי משתלמים?
הוא פשוט לא נמצא ברדיוס הקרוב אלי, ככה שלא יודעת אם שווה לי לעבור אליו...
דבר ראשון תודיעי למנהל בנק שאת עוזבת ומעבירה משכורת כי יהב הציעו לך......

• הוסף לסימניות
עכשיו המליצו לי באישי על עוגן ועל קרן הוכשטיין להלוואות קטנות יותר, אבל גם התקדמות...
מכירים משהו?
הוכשטיין זה עד 26 אלף
ועוגן- נראה אם תקבלי. לי זה עשה רושם שהם מנסים למצוא משהו כדי שלא תוכלי לקבל או שהם בודקים ממש לעומק. מכירה מישהו עם חשבון בנק ממש מסודר שלא הביאו לו כי ראו העברה מחשבון לחשבון או משהו כזה. גם לי לא הסכימו לא זוכרת על מה.
חוץ מזה שצריך ערבים שיביאו תלושי משכורת שלהם ויבואו איתך עד אליהם כדי לחתום שם על הערבות, אם יש לך מישהו כזה, מצוין. לי לא היה נעים לבקש ממשהו שיביא לי תלושי משכורת שלו וחוץ מזה שמוכן לחתום לי על ערבות, לטרטר אותו לירושלים.

• הוסף לסימניות
הוכשטיין זה עד 26 אלף
ועוגן- נראה אם תקבלי. לי זה עשה רושם שהם מנסים למצוא משהו כדי שלא תוכלי לקבל או שהם בודקים ממש לעומק. מכירה מישהו עם חשבון בנק ממש מסודר שלא הביאו לו כי ראו העברה מחשבון לחשבון או משהו כזה. גם לי לא הסכימו לא זוכרת על מה.
חוץ מזה שצריך ערבים שיביאו תלושי משכורת שלהם ויבואו איתך עד אליהם כדי לחתום שם על הערבות, אם יש לך מישהו כזה, מצוין. לי לא היה נעים לבקש ממשהו שיביא לי תלושי משכורת שלו וחוץ מזה שמוכן לחתום לי על ערבות, לטרטר אותו לירושלים.
אני קבלתי מעוגן והחתמתי ערבים אצל פקיד בבנק הדואר או לחילופין היה אפשר מול עו"ד לא היה צורך להביאם לירושלים

• הוסף לסימניות
אני קבלתי מעוגן והחתמתי ערבים אצל פקיד בבנק הדואר או לחילופין היה אפשר מול עו"ד לא היה צורך להביאם לירושלים
לא ברורה לי האג'נדה שלהם.
מצד אחד הם רוצים חשבון בנק מסודר, ופוסלים אם נראה להם שהאדם לא מסודר בהכנסותיו,
מצד שני הם רוצים שיצרפו מסמך המעיד על פגיעה בהכנסות בעקבות הקורונה.
אז איך זה מסתדר יחד?

• הוסף לסימניות
עוגן נתנו לי 30000 בהחזרים של 500 שח בגלל הקורונה הכל היה דרך המייל
הם בהתחלה שלחו לי שאני לא זכאי
חייגתי אליהם והם מיד אישרו והעבירו את הכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה