דרוש מידע הלוואה של כ-100,000 שח ממקס, כדאי?

• הוסף לסימניות
עוגן זה נהדר
בלי ריבית בכלל
אני מכירה כמה וכמה שקיבלו ממש בקלות בלי הרבה בלאגן
לאו דווקא אנשים עם משכורות מסודרות

• הוסף לסימניות
מקס נתנו לי בפריים פלוס 4.0 . (וזה גם לא הכי זול) זה כמובן משתנה לפי דירוג האשראי

• הוסף לסימניות
לא ברורה לי האג'נדה שלהם.
מצד אחד הם רוצים חשבון בנק מסודר, ופוסלים אם נראה להם שהאדם לא מסודר בהכנסותיו,
מצד שני הם רוצים שיצרפו מסמך המעיד על פגיעה בהכנסות בעקבות הקורונה.
אז איך זה מסתדר יחד?
אני קבלתי מהם לפני הקורונה לא יודע מה עכשיו

• הוסף לסימניות
זקוקה להלוואה של 10-15K
מה זה עוגן? מטעם מי הם?
ללא ריביות בכלל בכלל?

• הוסף לסימניות
לסכום של 100 אלף יש הלוואה ממש טובה - פריים מינוס חצי
לחברי הסתדרות/ארגון המורים בהעברת משכורת
לבנק מסד/בינלאומי

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

אני במרכנתיל, יש להם מה להציע?
ולגבי בנק יהב, הם הכי משתלמים?
הוא פשוט לא נמצא ברדיוס הקרוב אלי, ככה שלא יודעת אם שווה לי לעבור אליו...
למרכנתיל יש הלוואה נוחה מאד לעובדי הוראה.

• הוסף לסימניות
מה הטלפון של עוגן?

1628512296301.png

• הוסף לסימניות
גם במרכנתיל יש הלוואות אטרקטיביות בפתיחת חשבון עם משכורת גבוהה
אם אתם כבר שם ועומדים בתנאים - יכול להיות שיתנו לכם, בטח אם תגידו שאתם עוברים לבנק אחר

• הוסף לסימניות
זקוקה להלוואה של 10-15K
מה זה עוגן? מטעם מי הם?
ללא ריביות בכלל בכלל?
בשביל סכום כזה כדאי לקחת מקרן הוכשטיין, הרבה פחות פרוצדורה. תעשו חיפוש כאן בפורום יש את כל הפרטים.

• הוסף לסימניות
הוכשטיין זה עד 26 אלף
ועוגן- נראה אם תקבלי. לי זה עשה רושם שהם מנסים למצוא משהו כדי שלא תוכלי לקבל או שהם בודקים ממש לעומק. מכירה מישהו עם חשבון בנק ממש מסודר שלא הביאו לו כי ראו העברה מחשבון לחשבון או משהו כזה. גם לי לא הסכימו לא זוכרת על מה.
חוץ מזה שצריך ערבים שיביאו תלושי משכורת שלהם ויבואו איתך עד אליהם כדי לחתום שם על הערבות, אם יש לך מישהו כזה, מצוין. לי לא היה נעים לבקש ממשהו שיביא לי תלושי משכורת שלו וחוץ מזה שמוכן לחתום לי על ערבות, לטרטר אותו לירושלים.
בטוחים בקטע הזה שצריך להביא את הערבים עד ירושלים? מה שאני שמעתי שאפילו הלווים לא צריכים להגיע.

• הוסף לסימניות
מה לגבי היתר עיסקא בעוגן?

• הוסף לסימניות
קבלתי מעוגן בלי שום מאמץ
שבוע אחרי ששלחתי פניה לפי ההנחיות
לא בקשו שום מסמך נוסף
ולא ערבים
ולא בדקו העברות ולא הוכחות לפגיעה מהקורונה

• הוסף לסימניות
תנסו בבנק פאג"י ממש משתלם.
גם הבנק עצמו- ממליצה ממש.
ממרכתנתיל- כרגע סוגרת שם חשבון,
היה שם נורא, לא ממליצה בחיים על המקום הזה ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה