אני קבלתי מהם לפני הקורונה לא יודע מה עכשיולא ברורה לי האג'נדה שלהם.
מצד אחד הם רוצים חשבון בנק מסודר, ופוסלים אם נראה להם שהאדם לא מסודר בהכנסותיו,
מצד שני הם רוצים שיצרפו מסמך המעיד על פגיעה בהכנסות בעקבות הקורונה.
אז איך זה מסתדר יחד?
לא מלבד כמה שקלים טיפול בתיקזקוקה להלוואה של 10-15K
מה זה עוגן? מטעם מי הם?
ללא ריביות בכלל בכלל?
למרכנתיל יש הלוואה נוחה מאד לעובדי הוראה.תודה לכולם!
אני במרכנתיל, יש להם מה להציע?
ולגבי בנק יהב, הם הכי משתלמים?
הוא פשוט לא נמצא ברדיוס הקרוב אלי, ככה שלא יודעת אם שווה לי לעבור אליו...
בשביל סכום כזה כדאי לקחת מקרן הוכשטיין, הרבה פחות פרוצדורה. תעשו חיפוש כאן בפורום יש את כל הפרטים.זקוקה להלוואה של 10-15K
מה זה עוגן? מטעם מי הם?
ללא ריביות בכלל בכלל?
בטוחים בקטע הזה שצריך להביא את הערבים עד ירושלים? מה שאני שמעתי שאפילו הלווים לא צריכים להגיע.הוכשטיין זה עד 26 אלף
ועוגן- נראה אם תקבלי. לי זה עשה רושם שהם מנסים למצוא משהו כדי שלא תוכלי לקבל או שהם בודקים ממש לעומק. מכירה מישהו עם חשבון בנק ממש מסודר שלא הביאו לו כי ראו העברה מחשבון לחשבון או משהו כזה. גם לי לא הסכימו לא זוכרת על מה.
חוץ מזה שצריך ערבים שיביאו תלושי משכורת שלהם ויבואו איתך עד אליהם כדי לחתום שם על הערבות, אם יש לך מישהו כזה, מצוין. לי לא היה נעים לבקש ממשהו שיביא לי תלושי משכורת שלו וחוץ מזה שמוכן לחתום לי על ערבות, לטרטר אותו לירושלים.
ה-300 ש"ח שגובים עבור דמי פתיחה וטיפול בתיק ונפרסים ע"פ תקופת ההלוואה לא נחשבים הלכתית לריבית?אין ריבית אז אין צורך
איך מגיעים אליהם?בשביל סכום כזה כדאי לקחת מקרן הוכשטיין, הרבה פחות פרוצדורה. תעשו חיפוש כאן בפורום יש את כל הפרטים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים