- הוסף לסימניות
מידיעה?אני חושבת שאין אישור פרסום מעזר מציון!!!!!!
כי העבירו את זה במיילים
מידיעה?אני חושבת שאין אישור פרסום מעזר מציון!!!!!!
הפרטים, הפרטים.זה לא רק הרעיון זה הרבה מעבר...
יש כאן המנון סוחף,
כתיבה משובחת
חיבור והמון פטריוטיות
ומעל הכל הקליפ החדשני והמקורי
אז,
תנו כבוד~~~~
לשרה אייזן הגדולה מכולן!
על כתיבת ההמנון,הבימוי וההפקה.
טוב אז ככה
הנה הקרדיטים:
הכתיבה וההפקה המטורפת שרהלה אייזן התותחית שזכות לי לעבוד לצידה!!!!
וכמובן רחלי קוק שמנהלת אותי על כל שגיונותי, שלנו-שלה!!!
השירה והפלייבק של יפוש ברכהן - אשיות נדירה וקול שרוצים לשמוע שוב ושוב....
המאמנות:
מיכל הראל ורוני קינן - צוות מנצח בחפ"ק ירושלים, ו'עזר מציון' זורם להן בעורקים.....!!!
העריכה:
מירי וגילי כמובן, שמעבר למקצועיות זה להיות ערות מוצ"ש שלם עם השגעונות שלי ולוח הזמנים המעצבן והצפוף (תמיד!!!!)
השם הלוואי בהשראת אברהם הקטן שלנו, שנולד לפני כמעט חצי שנה ועדיין לא שומע, והלוואי וישמע מהר....
והכללים:
1. בנתיים אין להעביר הלאה, למרות שלצערי זה רץ במיילים, ברגע שנשחרר נעדכן
2. אם אתן אוהבות לראות דברים משובחים, אז שווה לכן להיות נאמנות, כי הארוע השנה הוא מסוג הדברים שעדיין לא ראו במחוזותינו. ואינה דומה ראיה בהסרטות ממצלמות נאמנות לישיבה באולם או ביציע...
ובהזדמנות זאת כמו בכל יום ובכל שעה
תודה בורא עולם על צוות אלוף שהופך דמיונות למציאות
לרחלי קוק, לשרהלה אייזן, למרגלית קנפו, לאסתי קוק, לציבי בראון, לרחלי קנטור, לשירה שאלתיאל, למירי וגילי שהן פרינלנס אבל עמוק בתוך הלב, לכל הקודקודיות, הראשציות, והנאמנות שחופרות לכן ומצילות חיים באמת...
רוחי באמת עמוק בתוך הלב שלנולמירי וגילי שהן פרינלנס אבל עמוק בתוך הלב,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים