הלוואת נדוניה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני מחפש שיהיה לי מסודר
מה המקסי שאפשר לקבל בהלוואת נדוניה
איזה בנק הכי נוח
מבחינת הכנסות התיק חלק לגמרי
הנושא הוא בגדול שווי הדירה
ואם יש אפשרות לקבל את זה לחשבון של הילד ולא למוכר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני מחפש שיהיה לי מסודר
מה המקסי שאפשר לקבל בהלוואת נדוניה
איזה בנק הכי נוח
מבחינת הכנסות התיק חלק לגמרי
הנושא הוא בגדול שווי הדירה
ואם יש אפשרות לקבל את זה לחשבון של הילד ולא למוכר
יש לזה פתרון בבנקים מסוימים. שיכנס לחשבון שלכם. לעשות את זה חכם כדי להוציא מקסימום. זה מצריך חוזה חתום. ובעיקרון גם דיווח משח.

• הוסף לסימניות
יש לזה פתרון בבנקים מסוימים. שיכנס לחשבון שלכם. לעשות את זה חכם כדי להוציא מקסימום. זה מצריך חוזה חתום. ובעיקרון גם דיווח משח.
מה הכי הרבה שאפשר לקבל?
אלו בנקים ?
איזה בנק הכי זול?

• הוסף לסימניות
הכי הרבה יהיה 50 אחוז מהנכס של ההורים וזה מוגדר ההלוואה לכל מטרה

• הוסף לסימניות
מה יותר זול הלוואת נדוניה או לשיפוצים?

• הוסף לסימניות
מה יותר זול הלוואת נדוניה או לשיפוצים?
הלואה לשיפוץ דירה זולה יותר מהלואה לכל מטרה
(הלואה לנדוניה מוגדרת כהלואה לכל מטרה).
בכל מקרה צריך להביא אסמכתאות לבנק על ייעוד הכסף, כך שאי אפשר לעבוד עליהם...
(כמובן שהכל זה כשלוקחים הלואה עם משכון נכס- משכנתא,
בהלואה ללא משכון לא צריך אסמכתאות אבל אז הריביות הרבה יותר גבוהות...)

• תודה
Reactions: "%"
  • הוסף לסימניות
הלוואה לשיפוץ נחשבת להלוואה לדיור- הריביות הכי דומות למשכנתא לרכישתת דירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה