משפחה בהתייעלות הלווי הכלכלי - שכל כך ציפיתם לו, ממשיך ובע-נ-ק! היום בשעה 20:30. אל תפספסו.. זה יהיה שווה בטירוף..!!

• הוסף לסימניות
וואו לא להאמין איזה התרגשות
אנחנו לא עומדים בזה
לא מאמין לכל השפע הזה שנופל עלינו משמים
שלום לרב @ברוך פייגר היקר אני מאמין שיהיה לך מרתק לעשות את זה כי לנו ודאי יהיה מרתק
ושוב תודה ענקית מעומק הלב לאיש והאגדה @הון ובית כמה אסירי תודה אנחנו לך
כמה כבר היום חל שינוי בתפיסה אתה אלוף
אנחנו רואים הרבה אור בקצה המנהרה
וה' יעזור שבקרוב ממש נזכה להיכנס למסלול תקין שחיים ממה שיש ויש מספיק גם לחובות
ואפשר לעבור את ה10 ה15 וה20 ברוגע בלי לחץ מטורף מבעלי הגמחים הבנקים וכל שאר מרעין בישין...
מחכים כבר מעכשיו...
מקווה שנרדם...........

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההשקעה!
תודה לפרוג, להון ובית, לברוך פייגר
מחכים להתפתחויות המרתקות.
ומתי גוטמן נכנס לתמונה?

רק שאלה.
האם יש תהליכים עם המשפחה שקורים מאחורי הקלעים?
או שבאמת כל התהליך עם המשפחה קורה כאן בפורום בצורה שניתן לקרוא הכל? (בלי דברים מידי אישיים או מביכים)
אנחנו רואים הרבה אור בקצה המנהרה
איך אתם רואים את האור? בעצם עוד לא הגעתם לשלב הפיתרונות.
אמנם ידיעת הבעיה היא כבר חצי פיתרון.
אבל איך אתם באמת רואים תקווה ועתיד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק שאלה.
או שבאמת כל התהליך עם המשפחה קורה כאן בפורום בצורה שניתן לקרוא הכל? (בלי דברים מידי אישיים או מביכים)
חד משמעית!!
הכל כאן על השולחן !!

בהתחייבות.
שום דבר מאחורי הקלעים, חוץ מלברר מתי נוח לעשות את הפגישות.

• הוסף לסימניות
אני אעיז ואענה בינתיים במקומם..
ידיעת הבעיה - היא באמת חצי פיתרון, אבל הבנה כבר שיש כלים לעבוד, ובעז"ה נמצא אותם.
שנית, סייעתא דשמיא מעל הכל!
אנחנו עושים את ההשתדלות, ומשמיים יעשו את השאר!!
ה' מוריש ומעשיר, ולו הישועה..
שלישית, אחד הדברים שחשוב לי ואני עובד איתם עם המשפחות, זה שהתהליך גורם לגלגלי השיניים במוח להתחיל לנוע.
וזה כמו גלגל במורד.. מתחיל לאט - וצובר תאוצה!
ובסוף ההצלחה.

"זה לא משנה כמה איטי אתה הולך - כל עוד אתה לא עוצר.."

• הוסף לסימניות
בכל זאת,
כמאמר המשל,
לא הייתה רוצה לסוע בהילוך ראשון מירושלים לתל אביב
אתה צודק.
אבל גם מסע מירושלים לתל אביב - מתחיל בהילוך ראשון, לאט.. ואז צובר תאוצה.
זה בדיוק הרעיון.. להתחיל לזוזזז!!

• הוסף לסימניות
תכלית מתי המפגש הבא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על ההשקעה!
תודה לפרוג, להון ובית, לברוך פייגר
מחכים להתפתחויות המרתקות.
ומתי גוטמן נכנס לתמונה?

רק שאלה.

אני יענה לך בצורה הכי כנה
קודם כל אין לי שום קשר עם ינאי מלבד פה כמו שהוא אמר
שנית שאתה מבין שכלכלה התנהגותית זה לא כן לקנות ולא לקנות אלא זה במוח
אוטומטי החשיבה שונה הראש גדל זה לא לחסוך אלא להרויח
חשיבה של עשיר זה לא להדליק חימום כל היום בבית כי יש לו כסף אלא להדליק מתי שצריך ואם הכסף שנשאר להשקיע
ושאתה מבין את הדבר הזה אתה נותן חשיבות לכל שקל שאתה חוסף ולפני שאתה לא קונה ומוריד ברמת חיים שגם זה לפעמים נדרש אתה יוצא מהקופסא
ולצורך הענין מחליט שאתה מפסיק לקנות במכולת ורק בסופרים ואתה חוסך 200 ש"ח בחודש מינימום ועל זה כתב ישראל גוטמן.... סליחה שאני מצרף גם ממנו אבל אני בהחלט מחכים גם מספרו המיוחד
200 ש"ח בחודש זה 100000 ב40 שנה לא חרם
לא הפסדת כלום אותו רמת חיים
החשיבה גודלת ושהחשיבה גודלת פתאום אפשר לגמור חודש אמנם אם לב דופק אבל לגלות שכן החודש הזה בלי כוונה ירד לי כמה אלפים פחות מכל חודש

• הוסף לסימניות
גוזמא?
אני יכול לומר לך בברור
שמאז ששמתי לעצמי סטופ מסויים מה שאומר שהבנתי שאני ודאי לא בכיוון
עוד כמה חודשים לפני שחלמתי ללכת לליווי ועוד בפורום כזה
מדובר על 7 חודשים אחורה
תוך חודש התחלתי לחסוך כבר סכום של לפחות 2500 בחודש וייתכן יותר
ומאז שהתחלתי פה הצלחתי להתקדם בעוד כמה מאות לחודש
אם נקח הכל ונסכם הרווחתי מאז סכום של
יותר מ15000 ש"ח
נכון שלא הרווחתי כי אני סה"כ פחות הפסדתי אבל תכלס אני לא צריך לשלם את זה ובעז"ה שנגיע לחוף מבטחים אז בסוף בסוף זה כסף שישאר אצלי
ואני יתן עוד דוגמא למשהו שלי ספציפית מאוד עזר ולא רק במסגרת פה אלא בכל התקופה האחרונה שבה אני מתייעל ומחכים בנושא כלכלה התנהגותית
אחד התופעות המאוד ידועות להורים זה השלב שכל שבוע בממוצע חסר בגדים ועוד פעם הבגד לא עולה
ואז רוצים לקנות אבל אין אז לא קונים אבל צריך אז יוצאים ובסוף קונים וזה תופעה מצויה מאוד
אבל אצלי שיבתי להכין תקציב לעצמי מתוך הבנה שככה אני ירויח יותר פשוט ישבתי על כל השנה בצורה חכמה
והחלטנו יחד שלצורך הענין השנה מחולקת ל3 חורף מעבר וקיץ ישבנו והחלטנו כמה ילד צריך בכל עונה חולצות גופיות מכנסים גרבים עשינו כמות שחשבנו שהיא הנצרכת וכמו"כ ירדנו כמה בגדי שבת בכל עונה כמה פיג'מות בכל עונה
ואז החלטנו הקצבנו לעצמנו מחיר כמה לכל פריט ומכאן הדרך הרבה יותר יפה כי יוצאים שנה לפני בסוף עונה ומרויחים מכל הכיונים גם לא קונים סתם כי יש מבצעים שבסוף זה המטרה שלהם וגם קונים בזול
הולכים עם תחושת ביטחון יודעים בדיוק מה רוצים ממלאים את העגלה בכמויות וגם אם זה עולה הרבה הכל מחושבן ולא נאבד ואח"כ שנה הבאה נהנים ותבדקו חוסכים בשנה אלפי שקלים וגם תמיד יש מלאי
ואם אני מבין הרבה ממה ש @הון ובית אומר כל הזמן זה הכיוון להיות הבעלים היחידי על הכסף שלנו כן! חד משמעית לקנות מה שצריך שהילדים ואנחנו נהיה לבושים טוב אבל לא לפי מה שמנהלי שילב החליטו אלא לפי מה שאנחנו החלטנו
וזה נכון לגבי מאות אלפי דברים
צריך להבין שאם לוקחים את זה כדבר כיף ולא כאין ברירה זה הופך את החיים לטובים הרבה יותר בהמון מובנים
תנסו....

• הוסף לסימניות
חברים!
התחלנו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה