הלוח הראשון שלי :)

• הוסף לסימניות
מן הסתם כל אחד שמתחיל בטח מתייעץ אבל אשמח לשמוע כי אין לי שמץ!

אני רוצה לקנות לוח גרפי בפעם הראשונה,

ושאלותיי הן:
אם יש דרך להביא מאמריקה יש עניין? יש שם יותר זול?('בלק פריידי' וכאלא) או שאין הבדל משמעותי לארץ?

איזה לוח...? משהי שהתייעצתי איתה אמרה לי wacom bamboo
איך אני יודעת גודל וכד? איזה עוד נתונים אני צריכה לבדוק?

אשמח לכל תשובה כי הנושא דחוף לי... תודה מראש...

• הוסף לסימניות
היי,
לדעתי, לכי על הסינטיק עם המסך והכי חדש שאת יכולה להרשות לעצמך ותקני מחו"ל יותר זול.
אל תקני bamboo... אלא אם כן את לא מתכוונת לצייר הרבה...

בהצלחה!
יעל

• הוסף לסימניות
ווואו.
צריך לפתוח אשכול עם כל האשכולות ששאלו את זה, ויש עשרות...
עדיף לקנות חדש, דרך היבואן לארץ ששמו אריג'נט.
אם את מחפשת לחסוך בכסף, אפשר לקנות באיביי אבל יש סיכון על מצב המוצר ועל האחריות.
אין כבר היום bamboo חדש. יש רק intus. הוא מצוין, אבל קצת יקר. אם את יכולה להרשות לעצמך מכשיר ב 700+ שקל לכי על האינטוס.
הסינטיק מעוללללללללה לגמרי לטעמי.
החיסרון שלו- הוא מתחיל ב 3000 ש"ח למכשיר חדש.

• הוסף לסימניות
יש באריג'נט מסך של ווקום ב- 500, מצוין ממש!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים! מנסה להבין,

הלוח והעט נקנים ביחד? כי היה נראה לי שיש הצעות של עט לבד? הלוח והעט נקנים כיחידה אחת? אתה חברה?

ועוד, יש גדלים בלוחות? איזה גודל סטנדרטי ונוח לעבוד?

ושוב תודה לעונים...!

• הוסף לסימניות
לצורך ציור שוטף ומקצועי, הלוח והעט באים ביחד.
אם נאבד לך העט - אתה קונה אותו בנפרד...
יש סוגי עטים שבאים מראש בנפרד אבל הם מקרי קצה והם לא פופולאריים בכלל.
יש המון גדלים.A5, A4, ולמעלה בקודש.
כל אחד לפי הנוחות שלו.
יש ציירים מקצועיים ביותר שעובדים עם ה A5 ומוציאים ממנו דברים מעלפים (שלמה כהן, אלברט זמורה וכו') ויש כאלה שהולכים על הכי גדולים.

• הוסף לסימניות
אבל שיו,
תעשו חיפוש פה בפורום על המילה wacom או וואקום
ותקבלו מבול מידע כזה, שיכלו שפתותיכם מלומר די.

• הוסף לסימניות
אגב ב B&H במנהטן יש באמבו, אינטוס פרו עולה שם באיזור ה350$, אפשר לראות הכול באתר שלהם, והם עושים משלוחים בארצות הברית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה