- הוסף לסימניות
לידיעתך הקנס הוא גם על מי שמגיע למקום כזה - 500 ש"ח. ומבחינת סיכון, ברור שמי שבא למקום כזה לוקח על עצמו סיכוי מאד גדול להדבק.
אם אתה חושב שזה סיכון. אל תיסע לשם!!!!לידיעתך הקנס הוא גם על מי שמגיע למקום כזה - 500 ש"ח. ומבחינת סיכון, ברור שמי שבא למקום כזה לוקח על עצמו סיכוי מאד גדול להדבק.
קופונופש ועודיש אפשר לקנות כרטיסים לשם מראש שיהיה זול יותר?
יש לכם אטרקציות רבות בחיפה תוכלו למצוא כאן:מה יש לעשות שם באיזור? משהו בקרית מוצקין אולי?
www.prog.co.il
יש את אתר גרויש אפשר לקנות כרטיסים לשם מראש שיהיה זול יותר?
לא לוקחת אחריות על דבר שאני לא יודעת...רציתי לשאול, עד כמה זה נורא אם ניסע בשני בהנחה כמובן שאנחנו שם בפתיחה, מ 10 בדיוק עד 12-1 ואז ממשיכים למקום אחר .
זה עד כדי כך גרוע?
יש את קפהקפה- "בית יוסף", יש את ה"בורדו"-אני יודעת בית יוסף-אבל כדאי לבדוק.כשרות באיזה כשרויות?
קופונופש ועוד
יש לך טלפון של משהו ספציפי שעושה טורנדו ב-20 ש"ח?וכן לגבי דברים בעכו בעתיקה:
טורנדו-לא יותר מ-20 ש"ח-גם לסירה עם 2 מנועים. תגידו לו שאתם מעכו ושאתם כל הזמן עושים וכו'...תאיימו ללכת למשהו אחר וכד'...
נראה לי שאני יסע מחר . אעדכן איך היה...
הם אמרו לי בטלפון שעד שלישי פתוח רק לדרוזים ומוסלמים בגלל יום חגם ויש כניסה רק מיום שלישיסליחה שאני שואל שוב, אבל דחוף לי התשובה.
האם זה כל כך נורא להגיע לשם מחר, היום האחרון של החג של המוסלמים.
נגיע מיד בפתיחה ונמשיך למקום אחר בערך ב 12-1. אשמח לתשובה . תודה.
פשוט שלישי וברביעי פחות מסתדר לנו
אין לי טלפון, קוראים לזה משו כמו: "סופת טורנדו"...יש לך טלפון של משהו ספציפי שעושה טורנדו ב-20 ש"ח?
הפארק עצמו הוא שטח פתוח או מתחם סגור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים