הלו סבתא אני מצטלם...

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
חסרה לי תאורה
אני עובדת עם תאורת חלון ופלש מוקפץ
איך אני משפרת את התמונות?
תודה

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!!
הרבה הצלחה!
הפריע לי הרקע מקומט ולא שחור לגמרי (או שאת מעוניינת בכזה צבע?)

• הוסף לסימניות
תודה
ניסיתי להשחיר
אשמח לטיפים איך אני עושה את זה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
מקסים!
יש איזה פס שמפריע בקולאז' למטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;984628:
פס בתמונות ? או איפה? אני לא רואה :eek:
משהו לא הכי מסודר בצורה שערכת את הקולאז', לא קשור לתמונות, לדעתי תמשיכי את המסגרת השחורה למטה עד הסוף(עד הלבן)

חוץ מזה הקולאז' יפה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;984634:
משהו לא הכי מסודר בצורה שערכת את הקולאז', לא קשור לתמונות, לדעתי תמשיכי את המסגרת השחורה למטה עד הסוף(עד הלבן)

חוץ מזה הקולאז' יפה מאוד

כן... הגדלתי את התמונה וראיתי
יש עוד כמה פסים אני יסדר את זה
המון תודה:)

• הוסף לסימניות
מקסים וחמוד
רק 2 התמונות הצבעוניות בשורה למעלה קצת מידי דומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;984610:
תודה
ניסיתי להשחיר
אשמח לטיפים איך אני עושה את זה יותר טוב?

אין ברירה....
צריך לעבוד על כל תמונה בנפרד... נדמה לי שבלייטרום עדיין לא המציאו פטנט להפיכת הרקע לשחור חלק ללא קמטים.
או שיש איזשהו אקשן לעור בצבע שחור? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה