הלו קיטי - הדבר האמיתי

• הוסף לסימניות
אתה יודע מה אני אוהב בך?
שאתה דור חדש של הפורום הישן שהיה פה
בזמנים שצלמים איתגרו את עצמם ליצור ביצירתיות, לפני שהפכנו לפורום צילומי ילדים (לא שזה רע, זה מעלףףף ומדהיםםםםםם וגם אני רוצה לצלם ככה אז בוא נקנה מצלמה ונעשה בוחטה ג׳ובות, איזה מצלמה מומלצת עד 1000 שקל?)

אז מה שיפה פה הוא הרעיון, והיציאה לשטח לביצוע בסבלנות של צייד.
היה שווה לנסות שילוב של 2 פלאשים
לגבי הפוקוס - אתה יכול להיעזר באלומת המיקוד של הפלאש שיושב על ההוט שו, ולבטל את ההבזקה איפשהו בהגדרות, כשאני מצלם חתנים וכלות בצילומי לילה אני פשוט מסובב את הראש של הפלאש אחורה כשהוא במינימום עוצמה כך שלא יפריע. 

• הוסף לסימניות
אגב, יש לי חלום כבר הרבה מאוד זמן לעשות משהו דומה אבל בסדר גודל אחר, של צילום תנים ביער ירושלים עם מערך תאורה מתקדם

אם יתחשק לך ויהיה לך לילה פנוי בחגים ותהיה באיזור הר נוף בירושלים ויש לך סבלנות לשרוף לילה שלם על פחות מ50% הצלחה - אתה מוזמן. 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1369375:
אגב, יש לי חלום כבר הרבה מאוד זמן לעשות משהו דומה אבל בסדר גודל אחר, של צילום תנים ביער ירושלים עם מערך תאורה מתקדם

אם יתחשק לך ויהיה לך לילה פנוי בחגים ותהיה באיזור הר נוף בירושלים ויש לך סבלנות לשרוף לילה שלם על פחות מ50% הצלחה - אתה מוזמן. 
בכיף
יש לי לוקיישן מהמם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה