הלו תימן

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את ה"רבעיה" שלי לתימנים
הבו רעיונות יצירתיים תימניים למשלוח מנות..

• הוסף לסימניות
ג'חנון, ביצים ומטבל עגבניות.
ג'עלה
פיתות סאלוף וחילבה עם קדירת מרק תימני
קובנה ומיץ גת

• הוסף לסימניות
מלוואח - אפשר במילויים שונים מתוקים או מלוחים - מגלגלים כמו רוגלך
פלאפל (לא ברור מה מקורו - צבר או תימני.)
סחוג

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כרוכית;1209958:
ג'חנון, ביצים ומטבל עגבניות.
ג'עלה
פיתות סאלוף וחילבה עם קדירת מרק תימני
קובנה ומיץ גת
רק מהמילים אני נג'עלת:)
מי מדבר על הריח...

• הוסף לסימניות
אז תשלחי איתם גפילטע והרינג.
"ונהפוך הוא" מושלם!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פיתות עם ציפויים שונים כמו זעתר, בצל ופפריקה, גבינות ותבלינים, שום..
קופסא חמודה עם סחוג, בקבוק שמן זית
וג'עלה אם הבנתי נכון זה דבר טעים מאוד - תערובת גרעינים (שחורים, דלעת, שומשום וכו') שקולים במחבת עם קצת מלח ותבלינים. משביח כל סלט חי או מרק.. לקבל כזה דבר בשקית צלופן שקופה זה בטוח דבר נחמד.
לא בטוח שזה תימני הכל - אבל באוירה.

• הוסף לסימניות
שנה אחת אמא שלי חיפשה את כו-לם לתימנים (כולל הורי)
והיא עיצבה תמונה של המשפחה בתימן-ברקע תימני- אמי מבשלת, אבי סוחב משהו על ראשו... זה היה מתוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה