• הוסף לסימניות
שנה טובה!

קבצים מצורפים

• IMG_8352 2.jpg
    IMG_8352 2.jpg
    KB 823.7 · צפיות: 31
  • IMG_8331 2.jpg
    IMG_8331 2.jpg
    KB 443.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אחיינית יפיופה שלי!
בלי עין הרע:)
חדווה - תמונות מהממות - כל הסט

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון!!
(קצת חבל שבשניה האצבעות קצת חתוכות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Gilike;2246335:
אהבתי את הרעיון!!
(קצת חבל שבשניה האצבעות קצת חתוכות...)

תודה!
לגבי הידיים אני ממש אוהבת את זה כך. מה שמדבר בתמונה זה המבט שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2246274:
אחיינית יפיופה שלי!
בלי עין הרע:)
חדווה - תמונות מהממות - כל הסט

תודה!
היא מותק מותק מותק:)

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'תמונה ,רק השילוב של הישן (הטלפון) והחדש(השולחן) קצת הפריע לי.אם זה לא חסוי אשמח לדעת איפה ניקנה הכסא והשולחן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי וויג;2248493:
אהבתי ת'תמונה ,רק השילוב של הישן (הטלפון) והחדש(השולחן) קצת הפריע לי.אם זה לא חסוי אשמח לדעת איפה ניקנה הכסא והשולחן?

יש את זה בהום סנטר.

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד
יש בעיה מקצועית בתמונה
1. החיתוך של הידיים זה פשוט לא מקצועי לחתוך ידיים או רגליים ככה באמצע, להבא כדאי לך לדעת
2. התאורה לא טובה, הילדה החמודה חשוכה , שזה אומר שהתאורה הקדמית שלך חלשה מאד ועוד ביחס לתאורה האחורית צידית שגלשה לה על הגב והכתף
עכשיו בעיבוד כדאי לך להאיר את הפנים יותר

הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה