- הוסף לסימניות
אני הכנתי בלי גרעינים, פשוט לא היה לי...
הכנתי עם המון שומשום, אבל גם בלעדיו - הלחם הזה טעעעעים.
שווה לך לנסות.
שמת שומשום בתוך הבצק או מעליו?
אני הכנתי בלי גרעינים, פשוט לא היה לי...
הכנתי עם המון שומשום, אבל גם בלעדיו - הלחם הזה טעעעעים.
שווה לך לנסות.
בתוך הבצק, במקום התערובת.שמת שומשום בתוך הבצק או מעליו?
נראה קנויהעני. יצא מושלם.
קמח לבן רגיל.
מעט גרעינים כי זה מה שהיה נגיש.
לשתי ביד. אני אוהצפה בקובץ המצורף 669526בת תמיד ללוש בצקים ביד. באג כזה....
טעים נוראות והריח שזה עושה בבית... אימאלה ואבאלה.....
ובפנים זה אפוי טוב??טיפ את מי שמעניין:
אני רואה ברוב התמונות הפרוסות לחם פחוסות יחסית.
אני מכינה כבר שנים לחמים בתוך התבנית האמריקאית של החלות, כמובן לא קולעת אלא ככר לחם, והפרוסות יוצאות נאות וגבוהות.
אפשר תמונה של התבנית?טיפ את מי שמעניין:
אני רואה ברוב התמונות הפרוסות לחם פחוסות יחסית.
אני מכינה כבר שנים לחמים בתוך התבנית האמריקאית של החלות, כמובן לא קולעת אלא ככר לחם, והפרוסות יוצאות נאות וגבוהות.
נראה קנויכבר המון זמן רציתי להכין את הלחמים הללו, היום סוף כל סוף יצא לי.
קל, טעים, ויפה.
@hbecker תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 699976
אגב, לדעתי כדאי לחרוץ את החריצים למעלה בסכין חדה ממש לפני ההכנסה לתנור אחרת זה ממש מתרחב, וזה פחות יפה.
בזכותך, אני רק המכה בפטיש, תודה על המתכון המיוחד.נראה קנוי
מה זה המתכון של הלחמניות?אה, וגם חלות עשיתי מהמתכון של הלחמניות, לא יצאו לי כאלה חלות בחיים...
מה זה המתכון של הלחמניות?
אפשר קישור?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים