- הוסף לסימניות
עשיתי עם אגוזים וצימוקיםאני עשיתי עם אגוזים וחמוציות ויצא מושלם
יצא טעים ג"כ
עשיתי עם אגוזים וצימוקיםאני עשיתי עם אגוזים וחמוציות ויצא מושלם
כן...קימחת טוב את פני הלחמניות לפני האפיה?
כן...
(הכל נזלל, זה בסדר)
וואו נראה ממש טובבבבבבבבאחרי מלאא זמן שאני מבטיחה לעצמי להכין את הלחם הזה,
הכנתי אותו היום לסוף צום,
מה אני יגיד- יצא מושלם!!
(ואני שתי ידיים שמאליות באפיה...)צפה בקובץ המצורף 964546
שמחה ממש לשמועהכנתי את הלחם אתמול, ופשוט וואו.
אני מכינה הרבה לחמים טובים, אבל חיפשתי הרבה זמן משהו שטוב לסנדוויץ. וזה פשוט מעולה!
תודה רבה
אודה לתשובה מהירה, כי אני באמצע הכנה עבור שמחה,אז מוצ"ש
והבטחתי
הבטחות, צריך לקיים
מתכון ל-3 ככרות גדולים
1 כף מלח
1 קילו קמח כוסמין לבן [אפשר גם כהה, שמים קצת יותר מים]
2 כפות שטוחות סוכר
3 ו 1/4 כוסות מים [חד פעמי רגיל]
2 כפות גדושות שמרים
3/4 כוס שמן
2 כוסות זרעונים. אני אוהבת להשתמש בתערובת פיצוחים לסלט [קונה בחנות פיצוחים, מכיל חמניה, דלעת, שומשום, פולי סויה]
העני תמיד כותבת שהיא משתמשת עם כוס ח"פ פשוטה של 180 מ"ל.אודה לתשובה מהירה, כי אני באמצע הכנה עבור שמחה,
מה הכוונה כוסות מים בחד פעמי רגיל? של פלסטיק? האם אפשר לקבל מידה מדויקת? מאד יעזור לי.
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים