כללי הלחץ האטומי של עבודות סוף השנה

• הוסף לסימניות
נגמר אצלי הלילה, ב"ה.
לשבוע הבא אני כבר לא מקבל עבודות, סליחות הכנות וכו' לראש השנה.

משאלת לב קטנה שלי - שיהיה כך כל השנה, לכולנו.

אני רואה שלמרות סוף השנה, הפורום שוקק פה חיים, חבל שלא לקחתי כ"כ חלק בזה עד עכשיו.
זה הזמן להודות לחברים שהקימו את הפורום, חיים הגדול ועמיר הענק, (לא הודתי עד היום ובוש אנוכי) ולכל האחרים.

חברים, בואו נדבר על לחץ העבודות בעת הזאת, מה אתם עושים איך מסתדרים. מתי אתם מסיימים, עובדים מצאת החמה עד הרבה לאחר צאת הנשמה?

(סתם אשכול, מחוסר שינה)

• הוסף לסימניות
לחץ לחץ ב"ה.
אני החלטתי מתחילת השבוע, שמי שרוצה דוקא עכשיו לפני ר"ה מודעה, המחיר מתחיל מ1500 ש"ח, זה הרגיע קצת את המצב...אבל לא עוזר לגמרי, עובדה שבימים האחרונים אני הולך לישון בבוקר.

• הוסף לסימניות
אני נמצא בעצם בין לחץ ללחץ יותר גדול שיתחיל אי"ה מיד אחרי החגים... שבו אפתח את החנות בי-ם.

• הוסף לסימניות
הוא סיפר, רק אתה הייתי עמוק עמוק בתוך הלחץ...:)

• הוסף לסימניות
באמת יש לחץ לא נורמאלי אני יוצאת מהעבודה לא לפני 7 בערב ואח"כ גם בבית לעבוד.. :)

אבל הלוואי בע"ה שיהיה ככה כל השנה!!

• הוסף לסימניות
לחץ! כמו שאמרתם!
כל השבוע האחרון עבדתי עד 5 לפנות בוקר
אני מקווה שהשבוע יהיה כבר רגוע, כל העבודות כבר יצאו לדפוס ב"ה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה