- הוסף לסימניות
כן? עד איזה תאריך? כמה זמן לאחר קבלת ההחלטה?דוקא את המענק של ערב פסח כן קיבלו גם על אלו שנולדו אחר האישור עד תאריך מסוים
כן? עד איזה תאריך? כמה זמן לאחר קבלת ההחלטה?דוקא את המענק של ערב פסח כן קיבלו גם על אלו שנולדו אחר האישור עד תאריך מסוים
לא זכור לי בדיוק אבל אני חושב שילד שנרשם עד ה15 לחודש שאחרי קבלת המענקכן? עד איזה תאריך? כמה זמן לאחר קבלת ההחלטה?
חותמת על כל מילה שלך!אבל הבטאונים שלנו ממש לא קשובים לציבור ולרוב לא מייצגים ולא משקפים את החרדי הממוצע ולא מהיום.
ועוד 1500 על ההוריםאז בעצם אם המשפחה שלי מונה 4 ילדים
ממוצע ילודה בציבור הערבי נכון ל2016: 3.11 לאישה...ולערבים
לא אתה תקבל 3500הבטיחו 3000 שח
למשפחה מ 3 ילדים
אז בעצם אם המשפחה שלי מונה 4 ילדים
אני יקבל רק 2000 ? (500 לילד)
מישהו יודע מתי נראה את הכסף בחשבון?
אמרו שביטוח לאומי ידאג לפנות למי שאין לו את חשבון הבנק שלו,איך ילדים בני 18 ומעלה מקבלים את המענק ?
נדבר עם גפני שיחכה לכםשאלה כללית לגבי המענק:
יש למישהו מושג, האם ילד שעתיד להוולד בעוד חודש גם יקבל את המענק?
כלומר האם המענק תקף רק ללדים שנולדו עד ליום העברת החוק?
לא לצחוק, הוכח שהשאלה דווקא הגיונית:נדבר עם גפני שיחכה לכם
דוקא את המענק של ערב פסח כן קיבלו גם על אלו שנולדו אחר האישור עד תאריך מסוים
צריך פשוט להפסיק להתייחס לצומיסט הזה!!!!!!!!העולה ממלודובה ...
ח"כ ליברמן בעוד מופע של שנאה "במקום לתמוך בחיילים משוחררים, אנשי מילואים שעובדים ומשלמים מיסים, שוב נכנעים רה"מ ורה"מ הרזרבי ללחצן של המפלגות החרדיות. ככה זה כשפוחדים מגפני ומדרעי" ח"כ קרעי זעם וכינה את ליברמן מר שנאה
- תגיות: חדשות חמות, כתבה ראשית, פוליטי
אביגדור ליברמן (עדינה ולמן - דוברות הכנסת)![]()
יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, תוקף את ראש הממשלה נתניהו ואת שר הביטחון בני גנץ.
"במקום לתמוך בחיילים משוחררים, אנשי מילואים שעובדים ומשלמים מיסים, שוב נכנעים רה"מ ורה"מ הרזרבי ללחצן של המפלגות החרדיות. ככה זה כשפוחדים מגפני ומדרעי".
חה"כ ד"ר שלמה קרעי, הגיב להסתה של ח"כ אביגדור ליברמן, ואמר: "למר שנאה ואנטישמיות כואב שנותנים כסף למשפחות ברוכות ילדים.
את השנאה התהומית שלו ליהדות ולעם ישראל, הוא מסווה בכיסוי של דאגה לחיילים המשוחררים, שגם מקבלים מענק כמובן, בנוסף לאפשרות לממש חלק מכספי הפיקדון שלהם באופן מיידי. הכל כדי להצדיק את אפס העשייה שלו לטובת אזרחי ישראל".
כזכור כפי שדווח מוקדם יותר ב'המחדש' יו"ר הקואליציה, ח"כ מיקי זוהר התייחס בפתח דיון ועדת
למישהו יש מושג האם משפחה שאחד מן ההורים הוא אזרח אמריקאי (שאין לו אזרחות ישראלית) גם יקבלו 1500 ש"ח עבור ההורים?
לכאורה כן, כמו במענק הקודם.למישהו יש מושג האם משפחה שאחד מן ההורים הוא אזרח אמריקאי (שאין לו אזרחות ישראלית) גם יקבלו 1500 ש"ח עבור ההורים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים