התייעצות הלך החיבור של המדפסת

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת יקרה יחסית, של hp דגם m127fn
אממה, שמשיכה קלה בחוט המחבר בינה למחשב ניתק את הצ'ופצ'יק מהמדפסת, ואין כרגע איך לחבר אותה למחשב.
הבנתי שיש אפשרות של חיבור דרך הויי פיי.
מישהו יכול לתת לי הסבר קצר איך בדיוק עובד החיבור הזה? מה צריך לקנות בשביל זה, ואיך מגדירים את החיבור.
תודה.

• הוסף לסימניות
אממה, שמשיכה קלה בחוט המחבר בינה למחשב ניתק את הצ'ופצ'יק מהמדפסת, ואין כרגע איך לחבר אותה למחשב.
מישהו יכול לתת לי הסבר קצר איך בדיוק עובד החיבור הזה? מה צריך לקנות בשביל זה, ואיך מגדירים את החיבור.
תודה.
דבר ראשון, כל חנות של מחשבים ומדפסות יש להם את החוט הזה
דבר שני, אפשר דרך Wipi ,לחבר את הכבל מהראוטר למדפסת

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, כל חנות של מחשבים ומדפסות יש להם את החוט הזה
הלך החיבור במדפסת, לא החוט.

דבר שני, אפשר דרך Wipi ,לחבר את הכבל מהראוטר למדפסת
האינטרנט אצלי עובד על סטיק, לא ראוטר.
אני מוכרח להעביר את החיבור שיעבוד על ראוטר?

• הוסף לסימניות
הלך החיבור במדפסת, לא החוט.

האינטרנט אצלי עובד על סטיק, לא ראוטר.
אני מוכרח להעביר את החיבור שיעבוד על ראוטר?
דרך סטיק לא ידוע לי

מחר, בשעות פעילות שירות לקוחות של HP, תוכל להתייעץ
הם תמיד נותנים שירות טלפונית, גם אחרי תקופת האחריות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.
מה שצריך, זה להשיג את כתובת המייל של המדפסת שלך, ואז כל דבר שרוצים להדפיס פשוט שולחים למייל של המדפסת.
נסה להעזר כאן https://support.hp.com/il-he/produc...ries/5396666/model/5303415/document/c04247932

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה