הלך הקומיקס?????????

• הוסף לסימניות
דחוף!!!
אני בעמוד 31 עם סקיצות עד עמוד 40!!!
פתאם כבה לי המחשב ומנגה לא פוחת את הקובץ (מנגה 4)

• הוסף לסימניות
וואי! ה' ישמור
ליבי איתך
מתפללת בשבילך שהכל יהיה בסדר!

• הוסף לסימניות
ב"ה!
ממש מוזר, בעלי הציע לי לפתוח במנגה 5 ושם זה נפתח!
ככה שתודה לד' הקובץ לא הלך...
אבל אם משהו יודע איך אני יכולה להמשיך לעבוד על זה במנגה 4, תבא עליו ברכה!

• הוסף לסימניות
מתפללת עליך!

לא יודעת מה זה. אבל מקווה בשבילך שזה יסתדר.

מכירים את האלה עם ההמון טקט שכשישמעו את זה יצעקו-
'למה לא שמרת, אמרתי לך לשמור אחרי כל קו!'

• הוסף לסימניות
יפית- תתחדשי על הציור שם בפינה.= שידרוג

• הוסף לסימניות
יפית, זה לא שלא שמרתי, שמרתי שניה קודם.
הענין הוא שלא גיביתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2260024:
מכירים את האלה עם ההמון טקט שכשישמעו את זה יצעקו-
'למה לא שמרת, אמרתי לך לשמור אחרי כל קו!'

עצה פשוטה אבל כדאי לאומרה:
אמנם קשה לזכור לשמור אחרי כל קו,
אבל כן כדאי לשמור כמה גרסאות של הקובץ, זאת אומרת לא לשמור כל פעם על אותו קובץ, כי אם יקרה משהו הכל ילך לאיבוד, אלא לשמור גרסאות שונות של הקובץ, לדוגמא comics01.lip
comics 02.lip
וכו'.

• הוסף לסימניות
ואז שומרים באובססיביות כל קובץ בשלוש מקומות למשך חודש...
ואופס איך שנרגעים - זה קורה שוב :)
העצה נכונה, אבל זה פשוט מה שקרה לי :)
משתתפת בצערך מאד, זה מבאס - כפרת עוונות לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה