מידע שימושי הלך הרוכסן? אל תמהרו לזרוק את הבגד! כנסו

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרוכסן של המכנס / סוודר / חצאית - מת? בואו ללמוד כיצד עושים לו תחיית המתים!
[אני השמשתי מכנסיים בעבודה של 2 דקות...]

החלק היותר מעניין והיותר מצוי - מתחיל מדקה 1:45
.

• הוסף לסימניות
הרוכסן של המכנס / סוודר / חצאית - מת? בואו ללמוד כיצד עושים לו תחיית המתים!
[אני השמשתי מכנסיים בעבודה של 2 דקות...]

החלק היותר מעניין והיותר מצוי - מתחיל מדקה 1:45
.
מדהים!!!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
וואו, תודה רבה
כמעט זרקתי כמה בגדים שהרוכסן שלהם 'הלך'

• הוסף לסימניות
הרוכסנים האמריקאים הנסתרים זה אחד הסיוטים.
מלא בגדים סופר יקרים הולכים לפח בגלל זה.
פה הוא לא נתן עצה לזה

• הוסף לסימניות
לא יודע למה זה לא עובד, העליתי את הוידאו. אולי צריך לפנות למנהלי הפורום. [עדכון - כעת אני רואה שהחסימה של נטפרי, ביקשתי מהם כעת לפתוח, אין צורך לפנות שוב]

• הוסף לסימניות
לא יודע למה זה לא עובד, העליתי את הוידאו. אולי צריך לפנות למנהלי הפורום. [עדכון - כעת אני רואה שהחסימה של נטפרי, ביקשתי מהם כעת לפתוח, אין צורך לפנות שוב]
אצלי פתו בנטפרי

• הוסף לסימניות
אצלי פתו בנטפרי
גם אצלי פתוח בנטפרי, אבל ביקשו לטובת החסומים בסינונים אחרים.
כעת הודיעו לי מנטפרי שאי אפשר לפתוח את הסרטון [כאן!] מפני שהוא מוגדר כפרטי.
אולי זה תלוי בהגדרות של פרוג.
אבל ממה נפשך - בשאר סינונים - כנראה שהסרטון בפרוג פתוח. בנטפרי - הסרטון המקורי בהידברות פתוח.
כך שנראה שבכל מקרה ניתן לצפות בו.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה