הלך על תיבת המייל שלי?

• הוסף לסימניות
בעיה מצחיקה אבל תוקעת.
הלך לי המחשב ושלחתי אותו לתיקון.
הבעיה היא כשהמחשב חזר מתיקון מאופס וחדיש,
שכחתי את הסיסמה למייל שלי!
אין לי כרגע שום אפשרות לשחזר את הסיסמה.
כתובת נוספת לגיבוי: הזנתי עכשיו בטעות כתובת לא נכונה ועכשיו הוא לא נותן לי לשנות את זה.
קוד אימות לטלפון: הוא נותן לי רק אפשרות של טקסט.
ואני אנה אני באה.
יש עוד פתרונות?
חייבת את המייל דחוף אני באמצע מליון עבודות!!!
תודה לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך סבלנות לחכות ממליצים פה לפנות לגוגל

• הוסף לסימניות
יש לי סבלנות (יותר נכון, אין לי ברירה...)
אבל הם לא עונים שם בשום מספר.
מאז האשכול ועד היום לא התגלו דרכים נוספות או חדשות לפיתרון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי מה שהם כותבים שם, הנציג לא יעזור לך יותר.
אולי לפנות לטכנאי מחשבים?
בוודאי שנציג יעזור לי יותר.
יש להם את מספר הטלפון שלי שמור בחשבון והם יוכלו לעשות לי אימות דרך הטלפון.
הבעיה כרגע שהם שולחים רק הודעות טקסט ואת זה אני לא יכולה לקבל.

מישהו יודע אם אני מכניסה את הסים הכשר שלי לטלפון שיכול לקבל טקסטים,
אני יכולה לקבל לשם את קוד האימות או שזה לא יעבוד?

• הוסף לסימניות
יש חברה (כרגע אינני זוכר את שמה, אבל כנראה גוגל יזכור) שמספקת שירות של שליחת הSMS שנשלחים אליכם, למייל. יש גם תקופת נסיון. בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש חברה (כרגע אינני זוכר את שמה, אבל כנראה גוגל יזכור) שמספקת שירות של שליחת הSMS שנשלחים אליכם, למייל. יש גם תקופת נסיון. בהצלחה
אני השתמשתי בשירותי MySend. גוגל שולח לאתר החדש שלהם שנמצא בהקמה. פנו לאתר הישן.
עבד מצויין.

אגב ראו כאן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וירטואל פלוס-יש להם שירות אסאמסים
לא מאמינה!
משהו מתחיל לזוז!!
אור בקצה המנהרה!!!
טם טדם טדדדם!
אני השתמשתי בשירותי MySend. גוגל שולח לאתר החדש שלהם שנמצא בהקמה. פנו לאתר הישן.
עבד מצויין.
תודה.
נראה שזה מה שיפתור את הבעיה.
איך אני מגיעה לאתר הישן?
לא הצלחתי למצוא אותו.

• הוסף לסימניות
משהו מתחיל לזוז!!
לא רוצה לאכזב, אבל אני לא רואה איך זה אמור לעזור, כי אלו שירותים שמקבלים אצלם מספר וירטואלי חדש (לא כשר), והסמסים שמגיעים אל המספר הזה עוברים למייל. במקרה שלכם אתם רוצים לקבל סמס למספר הקיים שמוגדר בחשבון הגוגל, ואין לכם אפשרות לשנות את המספר המוגדר בגלל שאין לכם גישה...
האם ניסיתם את הקישור הנ"ל שהבאתי?

• הוסף לסימניות
לאחר כמה נסיונות כושלים
מתברר שהאור בקצה המנהרה היה של הרכבת שבא ממול...
לא רוצה לאכזב, אבל אני לא רואה איך זה אמור לעזור, כי אלו שירותים שמקבלים אצלם מספר וירטואלי חדש (לא כשר), והסמסים שמגיעים אל המספר הזה עוברים למייל. במקרה שלכם אתם רוצים לקבל סמס למספר הקיים שמוגדר בחשבון הגוגל, ואין לכם אפשרות לשנות את המספר המוגדר בגלל שאין לכם גישה...
בדיוק:(
מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
האם זה - לא עבד?

• הוסף לסימניות
לאחר כמה נסיונות כושלים
מתברר שהאור בקצה המנהרה היה של הרכבת שבא ממול...
לכאורה ניתן לנייד את המספר הקיים לימות המשיח, ולקבל את השירות על מספר זה, ולאחמ"כ לנייד בחזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה