"הלכה יומית" מהחמאס?!

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה מתקשרים אלי לנייד ואומרים טלפונית 2 הלכות יומיות לחיזוק עם ישראל עקב המצב...

אתמול בערב קיבלתי טלפון מוזר עם "הלכה יומית" במבטא ערבי כבד, "הלכה חטא"...
"יש אומרים שמותר להגיד לשון הרע על בעלי מחלוקת..."... ואז ניתקתי...

השיחה הוקלטה...
סיקרן אותי האם ואיך יש מצב לאתר את המקור ע"פ המספר [מספר מזוהה]

יש למישהו מושג?
או אולי מישהו נוסף קיבל שיחה הזויה כזו?

צפה בקובץ המצורף 203060 :confused:

קבצים מצורפים

• call_16-46-04_IN_0506838149.wav
    1.7 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נראה לי תמים לחלוטין, לא מבטא ערבי אלא מבטא גרוני עמוק.

• הוסף לסימניות
לחצתי 9 ואח"כ 2 להסרה מרשימת תפוצה מקווה שמחר לא יחזור על עצמו:)

תרגעי החמאס לא מחפש לספר לנו הלכות לשה"ר;)

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות יהודי טוב, תוניסאי או מרוקאי או תימני... או מישו אחר מפזורת ערב...

• הוסף לסימניות
אני מקבלת כבר כמה ימים
אחרי ההלכה אומרים שזה בחסות מרכז המחשבים
אני קניתי שם כבר כמה פעמים, אז היה ברור לי שיש להם את הטלפון שלי

מה נראה לך הזוי פה?
בכל מקרה את יכולה להתקשר למרכז המחשבים ולברר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה