מכונת כביסה הלכה לי המכונת כביסה , הטכנאי אמר לי לקנות בוש אבל הוא לא יודע על איזה דגם להמליץ

• הוסף לסימניות
גם לי הלכה לאחרונה המכונה, מהברורים עלה:
בוש וקונסטרוקטה זה אותה חברה, הדגמים שונים מאד ומיוצרים במפעלים שונים ברחבי העולם.
אני קניתי בסופו של דבר קונסטרוקטה 9 ק"ג תוצרת גרמניה. בינתיים מרוצה.

• הוסף לסימניות
לי יש בוש 8 ק"ג תוצרת גרמניה כבר 4 שנים, מרוצה מאוד, מכונה חזקה ומכבסת מעולה.
יש לי את אחד מהדגמים הבאים (לא יודעת איזה בדיוק כי לא רשום על המכונה מס' דגם, רק בהוראות ועליהם כתוב את 2 הדגמים):
Was24468me
Was28448me
הבנתי שכמה שיש יותר סל"ד במכונה היא יותר חזקה כי המנוע צריך להחזיק מעמד בכל הסחיטות

• הוסף לסימניות
הבנתי שכמה שיש יותר סל"ד במכונה היא יותר חזקה כי המנוע צריך להחזיק מעמד בכל הסחיטות
מצד שני קראתי המלצה של טכנאי לא להשתמש עם תוכניות של שיש סל"ד גבוה כי זה קורע את הכביסה, אז אולי השיטה זה לקנות מכונה עם מהירות גבוהה של המנוע אבל בפועל לא להשתמש על מהירות גבוהה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מצד שני קראתי המלצה של טכנאי לא להשתמש עם תוכניות של שיש סל"ד גבוה כי זה קורע את הכביסה, אז אולי השיטה זה לקנות מכונה עם מהירות גבוהה של המנוע אבל בפועל לא להשתמש על מהירות גבוהה:rolleyes:
בדיוק. מה שאת צריכה זה את החוזק של המנוע, למרות שאני כם מכבסת את רוב הבגדים ב 1200 סל"ד ולא קרה להם כלום, חוץ מבגדים עדינים שעליהם אני כמובן שומרת ועושה 600 סל"ד

• הוסף לסימניות
לי הסבירו שכמה שהדגם יותר "טיפש" ולא חכם עם צג דיגיטלי וכדו' אז יותר טוב וזו מהסיבה שיש פחות תקלות וגם אם יש תקלות הרבה יותר קל לתקן והרבה יותר זול וכן ללכת על מכונה אם הכי הרבה שנות אחריות

• הוסף לסימניות
בוש וקונסטרוקטה אותו דבר
ה7 קילו מיוצר בטורקיה וה8 קילו בגרמניה

• הוסף לסימניות
ראיתי בקרן בני הישיבות קונסטרוקטה של 9 ק"ג ב2500 בערך
1200 סל"ד

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו
20207 הוא דגם מומלץ
תוצרת פולין
כי יש דגמים אחרים דומים חיצונית, תוצרת טורקיה/תורכיה, לא מומלצים
וגם לא מאד יקר
כך שגם אם...
אז ההפסד לא כ"כ גדול

• הוסף לסימניות
חשוב לשים לב שהמכונה תוצרת גרמניה (ימ"ש!) ולא סלובניה, טורקיה, מולדובה.
בד"כ זה ה-8 קילו, ולא סתם יש הבדל במחיר...
כה דברי טכנאי שהפרנסה שלו היא תיקון המכונות תוצרת הפריפריות הנ"ל.
בחנות אולי יאמרו לכם ש"אין הבדל", ו"ההבדל רק בשכר העבודה", ו"בכלל" ו"מה אתם יודעים". אז שיאמרו.

• הוסף לסימניות
מאיפה רכשת? ואת זוכרת כמה עלתה?
ראיתי עכשיו בקרן בני הישיבות שהיא עולה 3500
אבל לא כתוב מאיזו ארץ יצור היא

• הוסף לסימניות
קניתי בשיא החשמל והמיזוג
עלה 3,000

• הוסף לסימניות
הם אומרים ש 8 קילו ומעלה
מייצר הרבה יותר בעיות
עדיף 7 קילו

• הוסף לסימניות
לי יש בוש 8 ק"ג, מיוצרת בגרמניה
כבר 3 שנים (אולי יותר). מעולה בלע"ר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה