הלכו לי 2 חולצות יפיפיות של תינוק...

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הכתמים האלו????

• הוסף לסימניות
כתמים של מה?

אצלי ה-כ-ל יורד עם ריסוס של אוקסיג'ן,
לא משנה כמה זמן עבר מההכתמה.

אם לא בכביסה הראשונה-אז בשניה.

• הוסף לסימניות
אוקסיג'ן?? המון כתמים נשארו לי איתו...

ממליצה על סבון מוצק של אסטוניש.

וגם להתרגל לסינר בכל אכילה.

• הוסף לסימניות
גם אני גדלתי על אסטוניש
אבל... אינלי עצבים לשפשף.

כמו שאמרתי- מה שלא יורד פעם ראשונה יורד פעם שניה.

• הוסף לסימניות
אני משרה לילה בקליה ווניש ומכבסת למחרת, הכל יורד.
(יש בקבוק לבן לכביסה לבנה ובקבוק ורוד לכביסה צבעונית)

• הוסף לסימניות
בוניש קליה השריתי, ננסה עם אוקסיג'ן.(אסטוניש אין ליכרגע, אם האוקסיג'ן לא יעזור נקנה...) זה אפילו לא כתמים של אוכל ממשי, אלא- זעה, לכלוך, בסקויטים, רצפה, וכ'
כנראה זה גם קשור במכונת כביסה, יש לי מכונה של בוש ואני ממש לא מרוצה!!
יש למשהי עוד רעיון כיצד להוריד? וכן, על כמה מעלות לכבס?

• הוסף לסימניות
מאוד מוזר שזה לא יורד לך....
גם אני עם בוש והיא לדעתי מכונה על הפנים, אבל עדיין יורדים לי הכתמים.

תעשי תוכניות ארוכות ותשתמשי באבקת כביסה אריאל.

• הוסף לסימניות
גם אצלי, הרבה כתמים, לכאורה לא כך עקשניים, נשארו לי אחרי כביסה אחת, שתיים או שלוש בתוספת אוקסיג'ן.
באיזשהו שלב חשדתי שגם מכונת הכביסה אשמה.
מה אתן אומרות?
פשוט חבל לי על כמה וכמה בגדים של הבכורה שלי, אחותה לא תוכל ללבוש.

• הוסף לסימניות
עצת סבתא: שפשוף עם אבקות סודה לשתיה ומלח לימון, השארה עם האבקות בשמש קופחת וכביסה אח"כ. בגד לבן כבר עשיתי לא פעם עם אקונומיקה, בגד שיש בו גם לבן וגם צבעוני , לקחתי צמרון אוזניים טבלתי טיפה באקונומיקה וניקיתי בעדינות ובדיוק מירבי על האיזור הלבן ומיד כשירד שטפתי שלא יתפשט על שאר הבגד

• הוסף לסימניות
כשיש לי כתם קשה על בגד תינוקות בהיר, אני מרססת עליו כמות נדיבה של אוקסיגן וזורה מעל שכבה נדיבה של אבקת כביסה אריאל. האבקה 'נדבקת' לכתם. שולחת למכונה ויוצא בגד מבהיק.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בימים האחרונים שפכה על עצמה גואש בצורה די נדיבה, שפשפתי עם פיירי ונעלם!

• הוסף לסימניות
אצלי האוקסיגן עשה לי בכמה חולצות גם של התינוק כתמים יותר לבנים בוהקים משאר החולצה למשל בצבע שמנת כך ב3 חולצות.
ממש הצטערתי..

• הוסף לסימניות
האוקסיג'ן לא מומלץ לדעתי יכול לעשות כתמים יותר גרועים או חורים אפ'
נסי לכבס עם השריה ואריאל כמה פעמים ...
גמני נדפקתי עם הבוש הזו (מקס פור קידס) היא ממש לא מנקה! פרות קיץ / לכלוך של זחילה /רוק ממוצץ/ ילד שהולך על רצפה בלי נעל.... הגרביים נשארות שחורות
בקיצור כל לכלוך טבעי של ילד נשאר לנצח נצחים:mad:
ואז אני מגיעה לאמא שלי מכבסת במילה שלשת רבעי מהכתמים שלא התקבעו יורדים באבקת כביסה של 15 ש"ח
מה שאומר שהמכונה דפוקה! והחומרים עוזרים רק מעט! וגם הורסים ת'בגדים בסוף....

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזו רק מכונה, אומנם לאמא שלי יש מילה לעומת הבוש שלי,
אבל היא משתמשת רק באבקות איכותיות

אין על מילה- חוץ מזה שהתוכניות ארוכות ארוכות.......

• הוסף לסימניות
הכי טוב להסרת כתמים מניסיון!
פשוט להניח בשמש כשהבגד עדיין רטוב [עד שמתייבש],
הכתמים פשוט נעלמים!!!

• הוסף לסימניות
אבקת אוקסי פלוס להשריה, של יעקבי, מורידה יופי את הכתמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברויה;1356956:
הכי טוב להסרת כתמים מניסיון!
פשוט להניח בשמש כשהבגד עדיין רטוב [עד שמתייבש],
הכתמים פשוט נעלמים!!!

לא אחרי אוקסיג'ן!
מתכון לכתמים.

• הוסף לסימניות
שלחי לי את הבגדים... עם מכונה של AEG מלפני 19 שנה- אין כתם שלא יורד,. אבל היא מקמטת בהתאם- פשוט אכזרית על הבגדים, ובגדים עדינים אני צריכה לכבס ביד. לכל דבר יש מעלות וחסרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה