- הוסף לסימניות
מוסמך?אשה מתאריך הלידה אינה צריכה הפנייה אן התחייבות
מוסמך?אשה מתאריך הלידה אינה צריכה הפנייה אן התחייבות
אחד הדברים שפוטרים מתשלום זה אשה עם צירי לידה.מוסמך?
אבל אם היא באה סתם לבקורת ולא עם צירים הקופה לא תשתתף. לפחות במאוחדתאחד הדברים שפוטרים מתשלום זה אשה עם צירי לידה.
https://www.health.gov.il/Services/Citizen_Services/Pages/ER.aspx
כל אשה גם לפני הזמן המשוער, שתגיד גם שנראה לה שיש לה צירים.
אחד הדברים שפוטרים מתשלום זה אשה עם צירי לידה.
https://www.health.gov.il/Services/Citizen_Services/Pages/ER.aspx
כל אשה גם לפני הזמן המשוער, שתגיד גם שנראה לה שיש לה צירים.
אבל אם היא באה סתם לבקורת ולא עם צירים הקופה לא תשתתף. לפחות במאוחדת
מנסיון רב בבית חולים שערי צדק, גם לפני הזמן, וגם אם לא רואים צירים במוניטור, לא שילמנו שקל בלי שום צורך להביא התחייבות [במאוחדת ]לא מדויק
אם זה לפני הזמן המשוער, גם אם היא תגיד שהיו לה צירים בבית/בדרך, ובמוניטור יראו שהם פסקו,
יחייבו בתשלום מלא, מנסיון...
במעיני הישועה אין הסכם עם מאוחדת ובלי הפניה יש לשלם!מנסיון רב בבית חולים שערי צדק, גם לפני הזמן, וגם אם לא רואים צירים במוניטור, לא שילמנו שקל בלי שום צורך להביא התחייבות [במאוחדת ]
מנסיון דומה,קופצת על האשכול ושואלת-
הגעתי לבי"ח ש"צ בשבוע 42+++ בלילה שאין מוקד נשים בגלל חשש לירידת מים,- ללא התחייבות כמובן.
לאחר כל הבדיקות של Uהפרצדורה- חיכיתי 3 שעות לרופא שישחרר ורציתי ללכת כך , אך המזכירה אמרה שלא כדאי כי אם אלך- אצטרך לשלם על האשפוז. חתמתי על הסכם לשחרור (רצו לאשפז לזרוז בגלל השבוע) והמזכירה אמרה לי במפורש שלא אצטרך לשלם
השבוע קיבלתי מכתב משערי צדק לתשלום 936 ש"ח עבור אשפוז שלא היה לי התחייבות
מה עלי לעשות????
במקרה כזה צריך לדעת עם מי לדבר.מנסיון דומה,
יצרתי קשר עם מאוחדת ולאחר 'הבטחה' שלי שהתינוק ירשם גם כן בקופ"ח שלהם. קיבלתי השתתפות.
נסי לכתוב מכתב מכובד לוועדת חריגים, מניסיון שלי זה עוזר.לתינוק בן חודש וחצי היה חום גבוה. בדקתי באינטרנט ובטלפון לקרובה שהיא רופאה, ואומרים ללכת למיון, אז הלכתי...
ב"ה הבדיקות היו תקינות ושוחררנו.
עכשיו מה?
מה אני צריכה לעשות כדי שמאוחדת יתנו לי התחייבות?
למה לצפות?
ממש לא מתחשק לי לשלם 938 ש"ח על החוויה הזו...
ואל תדאגו. מקווה שלמדתי לפעם הבאה, שלא אצטרך
עשו תפירה או הדבקה?ערב טוב
מקפיצה אשכול ישן ֿ
אשמח לעזרה ממי שמכירה
הייתי בצפון רחוק מביתי הילד בן שנה וחצי פתח את הגבה בסוף השבת
במוצ״ש פנינו לבית חולים ליד וכמובן ללא הפניה
לאחר מכן ביקשנו מהקופה(מכבי) התחייבות ולא אושר לנו
יש מתאמי קשרי קהילה שיכולים לפתור זאת?
מהנסיון שלי לא. (עבדתי כמזכירה בקופ"ח)תודה
אבל לפי הבדיקה שלהם לא היו צריכים הדבקה או תפירה
למרות שמגיש ער״ן שראה אותו לפנ״כ אמר לנו שנראה שנפתח ודורש הדבקה
והמליץ לנו להתפנות כמה שיותר מהר לביה״ח
השאלה אם טענה כזאת יכולה לדבר למישהו
תבקשי מהרופא שייתן לך הפניה על מה שהיה ברוב המקרים זה עובד.ערב טוב
מקפיצה אשכול ישן ֿ
אשמח לעזרה ממי שמכירה
הייתי בצפון רחוק מביתי הילד בן שנה וחצי פתח את הגבה בסוף השבת
במוצ״ש פנינו לבית חולים ליד וכמובן ללא הפניה
לאחר מכן ביקשנו מהקופה(מכבי) התחייבות ולא אושר לנו
יש מתאמי קשרי קהילה שיכולים לפתור זאת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים