דרוש מידע הלכתי למיון בלי התחייבות. מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
לתינוק בן חודש וחצי היה חום גבוה. בדקתי באינטרנט ובטלפון לקרובה שהיא רופאה, ואומרים ללכת למיון, אז הלכתי...
ב"ה הבדיקות היו תקינות ושוחררנו.
עכשיו מה?
מה אני צריכה לעשות כדי שמאוחדת יתנו לי התחייבות?
למה לצפות?
ממש לא מתחשק לי לשלם 938 ש"ח על החוויה הזו...

ואל תדאגו. מקווה שלמדתי לפעם הבאה, שלא אצטרך

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לדבר עם רופא שישלח לך הפניה, לא בקלות אבל לפעמים הולך, מנסיון..

• הוסף לסימניות
לגבי הפעם הבאה-
אמור להיות מוקד אחיות טלפוני מחייגים אליהם, ממתינים איזה 3/4 שעה על הקו, מתייעצים לגבי הבעיה ואם האחות מחליטה שנדרש מיון הוא מוציאה הפנייה ממוחשבת.
לגבי הפעם הזאת, אני שלחתי מכתב לראש מחוז וביקשתי לאשר לפנים משורת הדין כי המצב היה חמור מאד בעיני.. ולא יתכן שאני משלמת שנים ביטוח משלים ולא מממשת וכשפעם אחת אני צריכה שהקופה תשלם לי הם לא מוכנים ושבשבילי 800 ש"ח זה המון ובשבילם זה חלק מהעסק (קרי ניסיתי את כל הטענות מטוב ועד רע ;)) תכלס. שורה תחתונה. שילמו.

• הוסף לסימניות
לימוד לקח לפעם הבאה,
מתקשרים למוקד של מאוחדת, והם שולחים הפניה ישירות לבית חולים בפקס (או היום כבר במייל)

• הוסף לסימניות
לימוד לקח לפעם הבאה,
מתקשרים למוקד של מאוחדת, והם שולחים הפניה ישירות לבית חולים בפקס (או היום כבר במייל)
זה רק כשנמצאים כבר בביה''ח אבל לפני הם שולחים לטרם ושם אפשר לבלות שעותתתתת

• הוסף לסימניות
לתינוק בן חודש וחצי היה חום גבוה. בדקתי באינטרנט ובטלפון לקרובה שהיא רופאה, ואומרים ללכת למיון, אז הלכתי...
עכשיו מה?
למה לצפות?

תינוק עד חודשיים עם חום מעל 38.5 לא צריך לשלם על פניה למיון.

• הוסף לסימניות
ברעיון, אכלתם אותה.
אבל מנסיוני, כיון שמדובר בתינוק קטן,
וכיון שהדבר נעשה בתום לב,
וכיון שאתם משפחה חרדית ולקופות חולים יש אינטרס גדול לשמר אצלם את המשפחה ברוכת הילדים,
וכיון שמאוחדת באופן ספציפי מלאה בעסקנים שמסייעים בשמחה,
יש סיכוי טוב לקבל החזר על הכסף.
אם תרצו, אז באישי אני יכול לתת פרטים לעסקן עם לב זהב ממאוחדת שתמיד מנסה לעזור בשמחה.
מועדים לשמחה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ושואלת-
הגעתי לבי"ח ש"צ בשבוע 42+++ בלילה שאין מוקד נשים בגלל חשש לירידת מים,- ללא התחייבות כמובן.
לאחר כל הבדיקות של Uהפרצדורה- חיכיתי 3 שעות לרופא שישחרר ורציתי ללכת כך , אך המזכירה אמרה שלא כדאי כי אם אלך- אצטרך לשלם על האשפוז. חתמתי על הסכם לשחרור (רצו לאשפז לזרוז בגלל השבוע) והמזכירה אמרה לי במפורש שלא אצטרך לשלם
השבוע קיבלתי מכתב משערי צדק לתשלום 936 ש"ח עבור אשפוז שלא היה לי התחייבות
מה עלי לעשות????

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ושואלת-
הגעתי לבי"ח ש"צ בשבוע 42+++ בלילה שאין מוקד נשים בגלל חשש לירידת מים,- ללא התחייבות כמובן.
לאחר כל הבדיקות של הUSוהפרצדורה- חיכיתי 3 שעות לרופא שישחרר ורציתי ללכת כך , אך המזכירה אמרה שלא כדאי כי אם אלך- אצטרך לשלם על האשפוז. חתמתי על הסכם לשחרור (רצו לאשפז לזרוז בגלל השבוע) והמזכירה אמרה לי במפורש שלא אצטרך לשלם קיבלתי השבוע מכתב משערי צדק לתשלום 936 ש"ח עבור אשפוז שלא היה לי התחייבות ממאוחדת הגעתי
במאוחדת הולכים לבקורת למוקד נשים ולא לביה''ח אחרת זה על חשבונך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ושואלת-
לאחר כל הבדיקות של Uהפרצדורה- חיכיתי 3 שעות לרופא שישחרר ורציתי ללכת כך , אך המזכירה אמרה שלא כדאי כי אם אלך- אצטרך לשלם על האשפוז. חתמתי על הסכם לשחרור (רצו לאשפז לזרוז בגלל השבוע) והמזכירה אמרה לי במפורש שלא אצטרך לשלם
השבוע קיבלתי מכתב משערי צדק לתשלום 936 ש"ח עבור אשפוז שלא היה לי התחייבות
מה עלי לעשות????
ראי סעיף 2 בקישור שצירפתי.

• הוסף לסימניות
ראי סעיף 2 בקישור שצירפתי.

שמגיעים לש"צ לקראת לידה- תמיד דבר ראשון מאשפזים, השאלה על סמך מה מבקשים תשלום? ומול מי אני אמורה לעמוד על שלי?? ש"צ / מאוחדת?

• הוסף לסימניות
עכשיו מה?
למה לצפות?

תינוק עד גיל חודשיים חובה לגשת למיון.
מנסיון מר......
אין צורך בהתחייבות,פשוט להגיש את הבקשה לתשלום לקופה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שמגיעים לש"צ לקראת לידה- תמיד דבר ראשון מאשפזים, השאלה על סמך מה מבקשים תשלום? ומול מי אני אמורה לעמוד על שלי?? ש"צ / מאוחדת?
תנסי לדבר עם הפקידה בסניף
ואם לא עובד, תנסי לפנות למתאם קשרי קהילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה