הלל הזקן וגם: איך צובעים ערב ושלג?

• הוסף לסימניות
הציורים ממש יפים
חסר לי לראות את הלל "הזקן".
מובא באיזה מקום גילו? כי לכאורה כולם מדמיינים אותו עם זקן לבן ארוך.
בנוסף, כל האוירה של הציורים צריכה להיות אפרורית וסגרירית הרבה יותר (אולי חוץ מהציור הראשון)
בגוונים כחולים עמוקים, ואוירה חשוכה מאוד, הלוא מדובר ביום מושלג

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
שעילה, הציורים ממש טובים,
מעניין לראות איך כל צייר מצייר את אותו סיפור מהזוית ראיה ומהמקום שלו,
תודה על ההארות על האותנטיות,
מה בדיוק מפריע?
בזמנם לא היה בודקה של שומר? בניה מתכתית - חשבתי על זה...
באופן כללי יש פה עוד הרבה מה לעבוד, אבל הזמן של הלקוחה דוחק, הסכום נמוך מאוד, והשקעתי כבר המוןן
תודה להערה של כוכב 103,
על האווירה הסגרירית
ולכן שאלתי- איך לצבוע את הציורים האחרים, כדי לתת אוירה כזו -
בצבעים רגילים ואז להכהות? או מראש בגוונים האלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1158649:
ולכן שאלתי- איך לצבוע את הציורים האחרים, כדי לתת אוירה כזו -
בצבעים רגילים ואז להכהות? או מראש בגוונים האלו?

אולי כדאי באמת לצבוע הכל מלכתחילה בגוונים כהים, כדי לא להשקיע זמן מיותר. רק מה שלא מסתדר לך תצבעי פעמיים.

• הוסף לסימניות
עושה רושם שהוא לא היה מבוגר, הוא היה בתחילת דרכו כמדומני, כ'עולה חדש' מבבל...

• הוסף לסימניות
הכי טוב נראה לי זה לעשות שכבה בגוון כהה ושקוף מלמעלה, להכהות בהדרגה את השוליים והאזורים הפחות רלוונטיים ולהבהיר את אלו שכן.
בשכבה מעל (או מתחת), לעשות פתיתי שלג מנגיעות צבע לבן בגדלים שונים ורמות בהירות שונות.
ו.. בהחלט הכל תלוי בגובה התשלום.
ולא, לא היה אז בודקה' לשומר, מה שכן היה, בחומות גדולות - בגובה של שלוש/ארבע מטר וברוחב של מטר וחצי/שניים לפחות, היה גומחה לשומר או מבחוץ או בתוך החלק הפנימי - 'בית השער'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1159167:
הכי טוב נראה לי זה לעשות שכבה בגוון כהה ושקוף מלמעלה, להכהות בהדרגה את השוליים והאזורים הפחות רלוונטיים ולהבהיר את אלו שכן.

איך עושים את זה יפה במנגה סטודיו כשאין מברשות רכות?
עם כלי המעבר משום מה לא הולך לי, לא מסתדרת לעבוד איתו
אולי תדריכו אותי

• הוסף לסימניות
אין מצב להתאים שלג לכאלו צבעים חמים..צריכים כאן צבעים קרירים חורפיים..צבעי אפור יותר מתאימים

• הוסף לסימניות
לא יודע, בינתיים אני עובד עם פוטושופ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה