עזרה הלפ המחשב שלי נשמע כמו טקרטור > _<

• הוסף לסימניות
המחשב נייח שלי משמיע רעשים לאחרונה
כמו של טרקטור
או מאוורר מקולקל
או משאית בטון
או-בקיצור מרעיש
גם כשאני לא עובדת עליו....
(כל זמן שהוא דולק, ברגע שמכבים יש שקט)
קראתי איפשהו שזה קשור למאוורר
ניסיתי לנקות אבק ולשאוב
ולא עזר
מציינת שזה מחשב חזק ונקנה רק לפני 3 שנים ועבד מושלם עד עכשיו:(
בקיצור,
אשמח לעצת המומחים כאן
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך לפתוח את המחשב ולנקות כי האבק נתקע בפנים
לשאוב לא מומלץ כי זה מסובב את המאוורר וזה הורס את המנוע
לפעמים המתכת של המאוורר מתעוותת (עוד לא מצאתי סיבה לזה) ואפשר לנסות ליישר אותה. לפעמים עוזר לפעמים לא.
אם שום דבר לא עוזר אז זה רק להחליף מאוורר.

• הוסף לסימניות
גם לי יש הרבה אבק על המאוורר.
איך אפשר לנקות?
איך פותחים בכלל?

• הוסף לסימניות
לפעמים יכול להיות שזו בעיה של כונן הדיסקים. שיש דיסק שגורם לרעש כי הוא לא מסתובב באופן תקין.

• הוסף לסימניות
דיסקים זה משו שעדיין קיים?:oops:
אבל לא
אין דיסק או משו
הרעש מגיע מכיוון המאורר (כמה שאני מבינה בזה...)

• הוסף לסימניות
כשזה קרה לי הייתי צריכה להחליף מאוורר.
אני לא העזתי לנסות לבד אבל בעלי עשה את זה בקלות.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת!!
אשמח לדעת איך ניתן לפתוח את המחשב
ואם כדאי שבורה בנושא כמוני:sne: תעשה את זה לבד?
כל אחד עם חוש טכני וכלים מתאימים יכול לעשות את זה לבד, זה לפתוח את הברגים מתחת למחשב (כמובן לשים בקופסא/כוס כדי שלא יאבדו) ואז את המכסה התחתון. אבל צריך לעשות את זה בעדינות ועם כלי מתאים כדי שלא יהרס הפלסטיק או הקליפסים.
במעבדה אני לא חושב שאמור לעלות יותר מ70-100₪ בשביל ניקוי

• הוסף לסימניות
כל אחד עם חוש טכני וכלים מתאימים יכול לעשות את זה לבד, זה לפתוח את הברגים מתחת למחשב (כמובן לשים בקופסא/כוס כדי שלא יאבדו) ואז את המכסה התחתון. אבל צריך לעשות את זה בעדינות ועם כלי מתאים כדי שלא יהרס הפלסטיק או הקליפסים.
במעבדה אני לא חושב שאמור לעלות יותר מ70-100₪ בשביל ניקוי
תודה רבה על התשובה!!
אני מעדיפה לשלוח לאיש מקצוע שמבין קצת יותר ממני
......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה