נכתב ע"י *לאה;1578558:תמונות נחמדות,
שתי התמונות אינן חדות, הראשונה חשוכה ובשניה הפוקוס על גזע העץ.
נכתב ע"י MIC.MIS;1578560:הראשונה נראת קצת כהה והדמות מעט באמצע
השניה נראה לי כדאי לקרופ קצת שהדמות תהיה יותר דומיננתית
סה"כ יפה מאוד! תצליחו!
נכתב ע"י הגלים;1579600:תאורה אחורית מוסיפה המון אבל תאורה קדמית זה מאסט.
אם אני חייב לבחור אני אלך ללא ספק על התאורה קדמית.
נכתב ע"י נחמי052;1580053:קודם כל תודה!!
ב.השעות היו קשות ולכן בשמש קידמית הוא היה נשרף..
מה שכן הייתי צריכה להביא תאורה מלאכותית (פלאש)
לא כך??
נ.ב.התגובות שלכם עוזרות להתקדם תודה לכולם!
נכתב ע"י RacheliM;1580280:חוץ מכל מה שהעירו כבר על התאורה וכו'...
1. את חייבת לרדת יותר לגובה הילד.
2. להקפיד מאד על הרקע המצולם ...לא ברור לי מה קורה שם בתמונה הראשונה.
גם בתמונה השניה הרקע שרוף - זה הרע במיעוטו בנתונים שצילמת,אבל באמת כדאי לבחור זמני צילום נוחים ומתאימים יותר...
3. ממליצה לצלם גם תמונות רוחב.![]()
בהצלחה...!
נכתב ע"י יעל א;1580259:כשאת מצלמת בשעות קשות את חייבת לבחור מקום מוצל, כי גם אם תצליח איכשהו לחשוף טוב מה תעשי עם הילד שמכווץ את העיניים?
ושנית להיות מאוד מדויקת עם החשיפה
השניה הרבה יותר טובה בעיני תאורתית אבל הקימפוז פחות
נכתב ע"י msphoto;1580089:אז קובעים צילום לשעות נוחות יותר
פלאש זה לא רק פלאש, זה אמצעי ריכוך, חצובה, מישהו שיחזיק את כל זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים