כללי הלקוח יושב לידי...

• הוסף לסימניות
תגידו,
כשאתם מתמחרים עבודה לפי שעות, אתם מחשיבים גם את הזמן שהלקוח יושב איתכם ומסביר לכם מה הוא רוצה שתכינו לו?
ישב איתי היום לקוח אולי במשך שעה, לאחר שאני הבנתי מה הוא רוצה תוך חמש דקות,
וכמה שניסיתי להסביר לו שיש לי עוד המון עבודה חוץ מהעבודה שלו, הוא כמובן לא קלט כ"כ, והסביר שוב ושוב וגם היה צריך לספר את כל סיפור חייה של העבודה הזו...
בקיצור, האם אני צריכה להחשיב את הזמן הזה בתור זמן עבודה על הפרויקט שלו?
מה אתם עושים?

• הוסף לסימניות
אם ישבת איתו על החומר- בודאי שזה זמן עבודה
אם סתם התברברתם על פוליטיקה/ילדים/סרטים/פיגועים/שכנים, מסתבר שלא

• הוסף לסימניות
150 ש"ח לשעת ישיבה של הלקוח אצלי.
כולם מעדיפים ללכת...

• הוסף לסימניות
כנראה אצל שוקירייטר הם יושבים, כי יחסית למסאז' זה זול מאד

• הוסף לסימניות
ברור שזה זמן עבודה.
מהרגע שמסכמים על תנאי ההעסקה - מאותו רגע מתחיל החשבון.

• הוסף לסימניות
ללא ספק בכלל, כמובן חובה ליידע על כך את הלקוח מראש, וזה גם יעזור מיידית להפחתת שעות החפירה הארכיאולוגית.

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה היה עוזר, יש כאלו שכסף אצלם משחק תפקיד קטן, וכנראה, ללכת לפסיכולוג עולה להם יותר כסף...
כבר למדתי שבמקצועי אני צריכה להיות גם פסיכולוגית בנוסף לכל...

• הוסף לסימניות
אני נוהג להדליק "סטופר" כשהלקוח נכנס למשרד, עד שהוא מחוץ לדלת.
כך שהוא יידע שכל הנייעס שהוא מספר - כלול.

• הוסף לסימניות
הבן שלי אפילו מחשיב את זמני הנסיעות ללקוח הלוך וחזור (באוטובוס/ים!) וזה מתקבל אצל לקוחותיו
(והוא די יקר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;671514:
הלוואי וזה היה עוזר, יש כאלו שכסף אצלם משחק תפקיד קטן, וכנראה, ללכת לפסיכולוג עולה להם יותר כסף...
כבר למדתי שבמקצועי אני צריכה להיות גם פסיכולוגית בנוסף לכל...

פסיכולוגים פסיכולוגים..... אבל למה את?
תלמדי מהמומחים.
טיפ בלעדי ללקוח הטרדן:
מקמי אותו באדיבות מול המחשב שרצית לזרוק לפני שנתיים,
פורום פרוג איש לרעהו,
מספר כללי בסיס הכרחיים,
ויש לך שקט שבע שעות קדימה... וגם צ'ק לא רע בכלל.

שרות סוציאלי ?
בשביל זה יש את פרוג...

• הוסף לסימניות
הוא יושב לידך?
את צריכה לשלם לו
הוא עושה לך הדרכה +עבודה מעשית
למה שהוא ישלם על השעות האלו???
ובכלל, כל הרעיונות הם שלו את לא עושה כלום!
וחוצמיזה הוא גם יכול לעשות את זה בקלות או אחותו שלומדת גרפיקה בסמינר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה