כללי הלקוח לא סגור בעצמו....... ואני מיואשת!

• הוסף לסימניות
עימוד פשוט של הגדה כבר הפך לאגדה...
זה לפחות פעם עשירית בשינוי הכותרת!! (לא לחץ הכל מתומחר בהתאם;)) רק העצבים שלי כבר הלכו.

איך הכותרת בעיניכם? היא מכבידה בעין? צריכה הקטנה? דיקוק?
וכן לגבי המספור התחתון מה עדיף מבין השנים?
כי עכשיו הלקוח החליט לותר על כותרת תחתית ולשים מספור בכותרת עליונה....:rolleyes: (ולדעתי היא תוחמת את העמוד ומוסיפה לו...)

אם כבר הצצת לאשכול תן/תני חוו"ד.....

הצלחות לכולם!

קבצים מצורפים

• עמודים לדוג.jpg
    3.9 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני למשל הייתי עושה כך
בעמוד הימני - הייתי נותן את שם הספר בממורכז [או מיושר לשמאל (הצד הפנימי)] ומצדדיו את העיטורים בגודל עדין מידי [כמו העיטורים שסביב המיספור למטה]
וכן בעמוד השמאלי - הייתי נותן את שם הפרק/הנושא וכדו' ג"כ ממורכז [או מיושר לימין] ומצדדיו את העיטורים כנ"ל
ואת המיספור הייתי נותן ג"כ למעלה בצדדים החיצוניים
למעשה, כפי שכתבתי כאן ככה זה מקובל אצל הרבה מעמדים ובהרבה ספרים

ובשביל האיזון למטה
אפשר לשים איזשהו קו קטן (באורך 5 ס"מ בערך) נחמד מכוון לצד החיצון בספר עם גרדציה הולכת ונעלמת בצד הפנימי שלו

זו כל עצתי על רגל אחת
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עימוד יפה מאוד.
הכותרות - מוצלח ביותר (גם מלמעלה וגם מלמטה).

• הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י יודוך;922053:
עימוד יפה מאוד.
הכותרות - מוצלח ביותר (גםמלמעלה וגם מלמטה).

העימוד נעשה בתוכנת "תג" ומיבוא לאינדי ב-PDF.

תודות..

• הוסף לסימניות
עימוד יפה. אהבתי את הפונט המיוחד

לגבי הכותרת העליונה
לדעתי לקצר את הקו העליון לרוחב הטקסט שמתחת וליישר כותרות ימין ושמאל עם קצות הקו העליון
לעדן את הקו + העיטור מבחינת ההבלטה שתהיה פחות קונטרסטית ויותר בהירה
העיטור אפשר להקטין במעט

לגבי הקו התחתון הוא יפה ב-2 הורסיות, אך יהיה יפה גם בלי. רק שוב לטעמי לקצר לרוחב הטקסט, חוץ ממס' העמ' בצד שמאל שיש יופי בכך שהוא בולט החוצה

סתם סקרנות: למה בתג ולא הכל באינדזיין מלכתחילה?

• הוסף לסימניות
הפונט פנינה הוא פונט מיוחד. אבל כשמותחים אותו מעט כלפי מעלה ונותנים לו מעט גובה, הוא נראה הרבה יותר מוצלח.
שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י berko03;922671:
סתם סקרנות: למה בתג ולא הכל באינדזיין מלכתחילה?

לגבי הכותרות אנחנו בתהליך שינוי מהותי חכו זה בבניה... וזאת תודות להערות בבמת הפורום ובאישי שהכל בטוב ובחן שנותן חשק וכוח....:):):)

ולשאלתך...
למה תג? בדיוק נפלת על שני עמודים קלילים של דבר העורך שבהם אין ביצוע טוב אבל שאר ההגדה שכוללת בתוכה טעמים וניקוד, ועימוד מסובך יותר נעשה בתג שביצועיו מותאמים יותר לספרי קודש ובעיקר לסידורים והגדות....

הצלחות

• הוסף לסימניות
אבל כשמותחים אותו מעט כלפי מעלה ונותנים לו מעט גובה, הוא נראה הרבה יותר מוצלח.

למה כוונתך לטקסט הרץ??
לא מתעוות בעין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה