כללי הלקוח מדמיין לוגו...

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שמבקש לוגו לקופת צדקה שכונתית.
קוראים להם "שערי חסד".
הוא רוצה שיהיה לוגו חי ומושך ומרשים שהוא ידפיס אותו בענק על בנינים והוא יהיה סיפור בפני עצמו...ומה זה אצלו לוגו חי-
הוא מאד רוצה ומדמיין שיראו שער/ים עם רקע של שמים תכולים ועננים נעלמים, ומתוך השער תעלה המילה "חסד" משוכפלת בקומות הולכות ומתרחקות לשמים ותעלם בתוך העננים:mad:
ומתחת יהיה רשום שם הקופה עם הפרטים וכו'.
ניסיתי להסביר לו שלוגו צריך להיות מינימלי, הוא לא התרחשות שלמה וכו' וכו'.
ואז הוא מבקש שאני אכין לו מזה ומזה והוא יחליט. אני חוששת שזה מכור מראש והוא הולך לבחור את תמונת הנוף עוצרת הנשימה ומרוממת כל נשמה...:eek:
מה עושים????????

• הוסף לסימניות
תציעי לו בנוסף ללוגו גם כרזה מחיר מלא כמובן על שניהם

• הוסף לסימניות
אולי הוא פשוט התכוון להדפסה על קופה.
...
אפשר באמת לעשות כמו שup כתב, לעשות גם וגם בסדר ההפוך אבל, קודם הדפסה - מה שהוא קורא לזה לוגו, ומתוך ה''דבר הזה'' לקחת אלמנטים עיקריים ולהפוך אותם ללוגו של ממש, ולתמחר 1 במחיר של 2.
אני חושב שבסוף הוא עוד יודה לך על הרעיון, ואם הכל ילך חלק, גם לא יורגש איזה חור בכיס או עוגמת נפש מבחינה כספית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה