מידע שימושי ** הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, האם יש ענישה על אי השתתפות בסקר של המדינה? **

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
אף אחד לא נבהל כאן מהחוצפה הזו?????? :mad: :mad: :mad:
מה הפירוש אני חייב לענות לסקר, למה מה קרה?

מה זה סין כאן? רוסיה? איראן?

חיכיתי לראות תגובה בנוסח הזה וכולם כאן נהנים לספר שעניתי להם על כל השאלות וזהו העיקר לגמור עם זה,
אפשר לבוא אליכם הביתה ותתנו לנו לגנוב לכם מה שאני רוצה מהבית העיקר לגמור עם זה??????
איך אפשר לחייב אדם לענות על סקר ללא רצונו, ועוד לאיים עליו במאסר?????

לא נרגע השיגעון במדינה הזו!
תתפלא לשמוע, אבל המדינה גם 'באה אליך הביתה' ו'גונבת' כסף מהמשכורת שהרווחת בעמל כפיך.
ככה זה. מדינה מרושעת... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מיסים זה אחד הדברים שיש בהם הגיון. השאלה רק - אלו מיסים ומה האחוזים מהמשכורת.

מקובל, שכשעונים על סקר מקבלים תגמולים מסויימים, שעושים חשק לענות. אם התגמול שלי הוא מאסר אם לא אענה - שלא יהיה פלא שאין חשק לענות.

• הוסף לסימניות
הסוקרים מקבלים כסף על כל כל סקר
ואני מכיר סוקר אחד (חרדי!) שנמאס לו שאף אחד לא משתף איתו פעולה והחליט לרדת לחייה של משפחה חרדית
לטרטר אותם באיומים וכ"ו במשך שבועות
אז גם אם אתם מסרבים, תזהרו לא לגרום שהסוקר יפגע מכם או ישנא אתכם

• כועס
Reactions: c.h
  • הוסף לסימניות
אני חושב שיש צדק עם אותם החפצים לסרב להשתתף בסקרים. מניסיון, זה גוזל זמן רב וגם חופר מידי...
לפני כחצי שנה עליתי בלמ"ס ובגלל שהייתי עם מצ"ר חיובי והסוקר היה נשמע אדיב במיוחד - שיתפתי פעולה. הכל טלפונית. (אם זה היה בזמן אחר, כנראה שהייתי מתחמק). הסקר נמרח על פני חצי שנה (!), כל שיחה כרבע שעה עד חצי שעה, כי לא היה לי זמן מספיק להאריך.
אם המדינה היתה מספיק חכמה, היא לא היתה מחייבת להשתתף ובטח לא מאיימת, אלא מפתה אנשים בכסף או במתנות.

תשאלו: מה קיבלתי בסוף הסקר?
שאלתי את הסוקר בשיחה האחרונה, והוא ענה: 'אם לא היינו עכשיו בתקופת הקורונה, היית מקבל הביתה מחזיק מפתחות של הלמ"ס' :rolleyes: (תודה. זה בדיוק מה שחסר לי...).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בתור סוקרת של הלמ"ס רציתי לתקן כמה אי דיוקים
רוב הסוקרים עושים את עבודתם נאמנה לא אגרסיבים וכדו' יש מספר נכבד של חרדים בלמ"ס
כאשר יש שתוף פעולה הסקר אינו אמור להיות ארוך - נכון לגבי רוב הסקרים
עם כל הבטן המלאה שיש לנו על המערכות השילטוניות אין שום מצווה להתעמת איתם בכל הזדמנות אני אישית כאשר אני מזהה נדגמים חרדים מצפה מהם להקדיש מעט זמן לעניין ולו רק כדי לכבד את הסוקר. ולבסוף - לא נכון בעליל שהסוקרים מקבלים שכר לפי כמות הסקרים הנעשים, משכורתינו היא חודשית- שעתית.

• הוסף לסימניות
רוב הסוקרים עושים את עבודתם נאמנה לא אגרסיבים וכדו'
אוהו 'נאמנה', עצם התערבות בחיי הפרט, איך לך אגרסיביות גדולה מזו...
ומה עם הזמן שאתם גוזלים ממנו?
כאשר יש שתוף פעולה הסקר אינו אמור להיות ארוך...
עם כל הבטן המלאה שיש לנו על המערכות השלטוניות אין שום מצווה להתעמת איתם בכל הזדמנות...
ארוך כשאני רוצה לעבוד ולארגן את הבית אחרי שחזרתי מהעבודה, ועוד מעט צריכים לקחת ילד אחד מהגן שני, שני מהמטפלת שגומרת עוד רבע שעה, שלישי ההסעה מגיע בשתיים וחצי, 2 דק' זה גם ארוך, ארוך מאוד.
ואז מי רוצה לשתף פעולה?!
ת'אמת גם אין תועלת בסקרים האלו, כיוון שזה בכפייה ללקוח אין שום עניין לדייק או לומר אמת, וגרוע מכך הוא מרגיש שהוא נוקם בבריון האלים שנחת עליו פתאום.
אז באמת למה לבזבז זמן על הבלים חסרי תועלת, שחוץ מכמה פסקאות נבובות לפרופסורים מקורחים שיש להם מקור לציטוט, כלום לא יוצא מזה.
אישית כאשר אני מזהה נדגמים חרדים מצפה מהם להקדיש מעט זמן לעניין ולו רק כדי לכבד את הסוקר.
מיץ שטויות, בניחוח פטרוניזם. מה הקשר חרדי? יש לו יותר זמן, מקבל יותר מהמדינה. מה השטויות האלו. (ביטול תורה??)
אף אחד שקשור למערכת השלטון לא מצפה מאומה מיהודי חרדי ובוודאי שלא יותר מיהודי שעדיין לא שות"מ. מי שלא נותן שלא יבקש, והם מבקשים יותר מידי...
ולבסוף - לא נכון בעליל שהסוקרים מקבלים שכר לפי כמות הסקרים הנעשים, משכורתינו היא חודשית- שעתית.
נכון. אבל!! האינטרס של כל סוקר להגיע לכמה שיותר סקרים כך הוא מציג ביצועים והתקדמות, ואולי גם תעודה בסוף השנה.

בקיצור אם מישהו שומע אותך שם במקום העבודה (ואין כזה אחד), תציעי לו שיפסיקו לטרטר, שיתנו צ'ופרים למשתתפים מרצון. במקום להטיף לנו מוסר.
גם עבודתכם תהיה קלה הרבה יותר ונעימה - המסוקר בחר מרצונו, וגם הנתונים יהיו נתוני אמת הרבה יותר, וגם לא תכעיסו את החרדים שאין להם זמן.

• הוסף לסימניות
כאמור לעיל שקיבלתי מכתב לתחקור מלשכה לאומית לסטטיסטיקה התקשרו לקבוע לו"ז.
אחרי שדחיתי אותם וקבעתי טיימינג שמתיאום לי התקשרו עלי ודווקא היו מאד חביבים ותחקרה אותי כ-40 דקות טלפונית (עקב הקורונה ברשמי זה אמור להיות פגישה עם חוברת מסודרת) זה היה מאד פשוט, היא שאלה לעניין ועניתי מהיר וקצר העניין הסתיים וזה ברוך השם כבר מאחורי
תאמינו לי שזה לא כל כך נורא :rolleyes:
דרך אגב אחרי זה התקשרה עלי המפקחת לוודאות שהתקיימה שיחה ועניתי וביקשה לשמוע אייך עבר ואייך היה היחס וכו'
ושאמורים לשלוח אלי מכתב תודה בדואר שאני (מחכה) לזה כבר למעה מחודש ימים

• הוסף לסימניות
ואם לא עונים?
חייבים לענות.
אם זה ילד, ההורים צריכים לענות במקומו.
אם לא עונים זה עבירה פלילית.
ובלי קשר ישגעו אתכם כמה חודשים עם זה.
עדיף לגמור מהר.
באתר זה הכי מהר.
צריך להכין תעודת זהות ולתקתק מהר תשובות.
כי זה המון.
אנחנו גמרנו ב"ה ב20 דקות.
הא וגם מקבלים פרס.

• הוסף לסימניות
חייבים לענות.
אם זה ילד, ההורים צריכים לענות במקומו.
אם לא עונים זה עבירה פלילית.
ובלי קשר ישגעו אתכם כמה חודשים עם זה.
עדיף לגמור מהר.
באתר זה הכי מהר.
צריך להכין תעודת זהות ולתקתק מהר תשובות.
כי זה המון.
אנחנו גמרנו ב"ה ב20 דקות.
הא וגם מקבלים פרס.
וזה לא מעקב כל כמה זמן? וחשבוניות? וכל מיני קשקושים?

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי הודעה טלפונית ועשיתי את זה דרך האתר ללא טרטורים של סוקרים ברבע שעה עד עשרים דקות,
לא היה כלל נורא,
מהשכן צריך לשים לב שנכנסים לאתר הם שולחים הודעה לטלפון עם קוד כניסה,
וב"ה אין לי הודעות ואין אפשרות באתר לקבל קוד קולי, ולחצתי פעמיים על הכפתור לקבלת הודעה, והטלפון צילצל עם הקוד.

• הוסף לסימניות
אין שאלות מציקות במיוחד,
פרטים על המצב המשפחתי,
מגורים, מס' חדרים בבית,
ובסוף רשימת מוצרים שיש בבית,
כגון מזגנים,
מחשבים,
שואב אבק ,
מדיח כלים,
ועוד פרטים משעממים.
אין חפירות כלל על פרטי ההכנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה