הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה|האם שמעתם???

• הוסף לסימניות
האם גם אתם שמעתם או קיבלתם פניה מהלשכה הנ"ל לסקר כח אדם חודשי?
קיבלתי לפני שבוע מכתב מנומק וארוך שרוצים לסקור אותנו מכיון שנבחרנו להיכלל במדגם הסקר החודשי. הסקר נערך בבית ה'מסוקר' ואמור לכלול שאלון ובגלל סיבות טכניות אין להם אפשרות לתאם את מועד ההגעה.
בתחילה לא יחסתי חשיבות, אך מאז עברו ימים והסוקרת שנבחרה לסקור הגיעה בשעה שלא היינו בבית, השאירה כרטיס שמבקשת לחזור אליה וביומיים האחרונים מתקשרת כל 5 דקות בממוצע.
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שלפי החוק חייבים לענות להם.

• הוסף לסימניות
לא שמענו...מוזר.
אבל אפשר לומר שאתם לא מעוניינים להשתתף.

• הוסף לסימניות
חייבים להשתתף
גם אנחנו נאלצנו להשתתף בזה.
מקבלים חוברת צריך למלא שם כל יום מה קונים...
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
אכן, היה גם לנו לפני כמה שנים. חייבים להשתתף לפי חוק

• הוסף לסימניות
קרה שאחותי נבחרה מתוך השנתון שלה להיות זו שעונה.
ואין אופציה להתחמק.
קיבלנו את המכתב ביום חמישי, בשישי בצהריים (איזה יום ושעה :( ) דפקה מישהי ואמרה שהיא באה מטעם הסקר... וחייבים מבחינת החוק לענות.
לאותו יום אמרנו שהיא לא בבית....
אבל היא לא הפסיקה לצלצל, ולא הפסיקה להודיעה שהיא תחזור.
ובסופו של דבר, כשראינו שאין מילוט, והם ממש אבל ממש עקשנים, ענינו.

זה היה קצר אבל חפרני במיוחד.

• הוסף לסימניות
ורגע לפני שאני מגיעה לאי יכולת מילוט...אולי יש אפציה לפנות לעיתונים כמו המודיע, יתד המבשר ולעשות שם קצת רעש, אני חושבת שזה בהחלט ראוי שיכנס למדור של הגנת הצרכן/האזרח ברמה מינימלית במדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית
מה דעתכם, שווה לנסות או תוספת של עגמת נפש ובזבוז זמן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו v;1216506:
ורגע לפני שאני מגיעה לאי יכולת מילוט...אולי יש אפציה לפנות לעיתונים כמו המודיע, יתד המבשר ולעשות שם קצת רעש, אני חושבת שזה בהחלט ראוי שיכנס למדור של הגנת הצרכן/האזרח ברמה מינימלית במדינה שמתיימרת להיות דמוקרטית
מה דעתכם, שווה לנסות או תוספת של עגמת נפש ובזבוז זמן?

זה היה בכל המדורים האלו כבר אלף פעמים...
ואין מה לעשות.
זה החוק.
רוצה ללכת לכלא על זה? לא שווה לך.

• הוסף לסימניות
טוב בהחלט לא שווה
אבל מה שכן לפחות שיעדכנו בתעודת זהות איזור מגורים - רוסיה, שנת.............
לא יודעת אם אני צודקת אבל זאת לפחות ההרגשה שלי כרגע

• הוסף לסימניות
גם לנו זה היה... קחו את זה בכיף (תאמת זה היה מעניין לדעת כמה כסף הוצאנו בחודש)
זה מזכיר לי קוריוז קטן שהיה לנו איתה: כאשר עברה על הרשימה שמלאנו בחוברת היא נתקלה במילה לא מוכרת "פארפילאך", ואנחנו התחלנו לצחוק.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה