תודה.. היה הרבה תמונות שלא נחתך בהן אבל אהבתי כאן את ההבעהנכתב ע"י מירי 92;1015130:(רק: למה חתכת ת'אצבעות, לא חבל עליהן?)
הפאנל זה פי ויסי לא תריסנכתב ע"י RacheliM;1015935:היי,תתחדשי...!!
התאורה שלך פה דיי שטוחה.
תקעת לה אור ישר על הפנים
והארת את הרקע בצורה אחידה
אני לא מצליחה כ"כ להבין מה הולך לך שם ברקע....כי הוא נראה גזור באזור הפאנל (מה זה?חתיכת תריס??) והחצאית...קיצור,משהו לא ברור.
מה שכן,הוא מאד אחיד..הילדה והרקע מוארים בצורה שווה ואין שום עומק בתמונה.
ויש גם קצת אובך..
ממליצה לך להמשיך לשחק עם התאורה החדשה שלך ולנסות לכוון אותה בכל מיני צורות...
![]()
לא בעיה בכלל ,הוא פשוט יצא אפור כזה...לא הצלחתי לפענחנכתב ע"י השקעה;1015938:הפאנל זה פי ויסי לא תריסזה היחיד שהיה בחנות ואני צריכה אותו כדי להסתיר את הפאנל של הבלטות, כי הרקע הוא קיר לבן (זה בעיה?)
כדאי להאיר את הרקע יותר מהילדה או להיפך? אולי אני אשים על הרקע שני פלאשים ועל הילדה אחד?
תודה
נכתב ע"י השקעה;1015938:כדאי להאיר את הרקע יותר מהילדה או להיפך? אולי אני אשים על הרקע שני פלאשים ועל הילדה אחד?
תודה
נכתב ע"י השקעה;1015896:יש לי סתם שאלה, באמת רק כדי לקבל מדד:
התמונה עלתה אתמול, יש לה 4 תגובות ש1 מתוכן שלי ו-11 תודות (באמת תודה למפרגנים)
זה הרבה פחות משוב ממה שיש בד"כ אפילו על תמונה ממוצעת מינוס, וזאת לפחות מבחינתי וממה שהספקתי ללמוד תמונה עם פוטנציאל והושקע בה מאמץ (כמובן שיש הרבה מה לשפר ואני מעלה כדי לשמוע ), אגב הרקע הרבה יותר לבן במקור לא יודעת מה קרה בהעלאה.
אני באמת רוצה לדעת, התמונה הזאת באמת פחות טובה בהרבה מרוב הדברים שעולים לכאן או שאני סתם טועה בהתנהלות שלי כאן באיזו צורה?
באמת רק כדי לדעת ויעזור לי המון אם תאירו את עיני, אפשר באישי וכל תגובה בונה תתקבל בברכה, חשוב לי מאוד להיות טובה במה שאני עושה ולתת שרות טוב.
כמה זה נכון, לפעמים מרוב שאוהבים את הילד כל תמונה חמודה שלו נראת לך כאמא יצירה מדהימה ואת שואלת את עצמך איך אנשים לא מתעלפים...נכתב ע"י רבקי פרידמן;1016272:אין לי מושג אם את האמא של המתוקה הזו או לא, בתור אחת שמאוהבת בבנים שלי אני לא מצליחה להחליט לבד אם התמונה "וואו" או לא, ולכן מתייעצת עם עוד אנשים (הזדמנות להגיד תודה למילכי שסובלת אותי בכבוד)
המון הצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים