הם הגיעו..

• הוסף לסימניות
שני פלאשים נוספים על חצובותיהם וסופטבוקסיהם והכל מציאה גדולה יד שניה מאיתו יתברך,
ועכשיו יש לי סה"כ 3 ואשמח לחו"ד...

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 164.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בנוסף לזה שהתמונה חמודה ביותר הילדה מתייפה לה כל שבוע:)

(רק: למה חתכת ת'אצבעות, לא חבל עליהן?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1015130:
(רק: למה חתכת ת'אצבעות, לא חבל עליהן?)
תודה.. היה הרבה תמונות שלא נחתך בהן אבל אהבתי כאן את ההבעה

• הוסף לסימניות
התאורה יפיפיה. טיפה חוסר.
מה זה הגל הזה מאחורה. זה נראה לא טוב.

• הוסף לסימניות
חוסר החדות בפנים הורס את התמונה וחבל.

• הוסף לסימניות
יש לי סתם שאלה, באמת רק כדי לקבל מדד:
התמונה עלתה אתמול, יש לה 4 תגובות ש1 מתוכן שלי ו-11 תודות (באמת תודה למפרגנים)
זה הרבה פחות משוב ממה שיש בד"כ אפילו על תמונה ממוצעת מינוס, וזאת לפחות מבחינתי וממה שהספקתי ללמוד תמונה עם פוטנציאל והושקע בה מאמץ (כמובן שיש הרבה מה לשפר ואני מעלה כדי לשמוע ), אגב הרקע הרבה יותר לבן במקור לא יודעת מה קרה בהעלאה.

אני באמת רוצה לדעת, התמונה הזאת באמת פחות טובה בהרבה מרוב הדברים שעולים לכאן או שאני סתם טועה בהתנהלות שלי כאן באיזו צורה?
באמת רק כדי לדעת ויעזור לי המון אם תאירו את עיני, אפשר באישי וכל תגובה בונה תתקבל בברכה, חשוב לי מאוד להיות טובה במה שאני עושה ולתת שרות טוב.

• הוסף לסימניות
יש משהו בתמונה שמפריע לי בעין
אולי זה הצבעים שבעיניי לא ככ הולכים יחד- ורוד-תכלת- ורצפה חומה
החיתוך של כף הרגל והמבט המוסט (שלכשעצמו הוא חמוד אבל בשילוב הכל יחד זה לא משהו)
העקימות
והרקע שלא לגמרי לבן (או שזה בכוונה?!)

ואלי הכל יחד לא מסתדר לי ולא הכי נעים לי בעין

ובלי שום קשר התינוקת מתוקה מתוקה!! (אבל לא בשביל זה מעלים לחו"ד..)

• הוסף לסימניות
הלו קיטי תודה על התגובה, כמו שאמרתי יש בעיה כשזה עולה לכאן הרקע מפסיק להיות לבן ואין לי שמץ של מושג למה, כנראה אני טועה איפה שהוא אבל אצלי זה לגמרי לבן.

יש את זאת למשל שאין בה חיתוך של הרגל ועקימות, האם היא יותר טובה?
הצבעים של הבגדים אני מאוד אוהבת ככה אבל זה עניין של טעם לקוחות שירצו משהו אחר יקבלו לפי טעמם בכיף

עשיתי כאן עריכה בסיסית

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 161.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
היי,תתחדשי...!!
התאורה שלך פה דיי שטוחה.
תקעת לה אור ישר על הפנים
והארת את הרקע בצורה אחידה
אני לא מצליחה כ"כ להבין מה הולך לך שם ברקע....כי הוא נראה גזור באזור הפאנל (מה זה?חתיכת תריס??) והחצאית...קיצור,משהו לא ברור.
מה שכן,הוא מאד אחיד..הילדה והרקע מוארים בצורה שווה ואין שום עומק בתמונה.
ויש גם קצת אובך..
ממליצה לך להמשיך לשחק עם התאורה החדשה שלך ולנסות לכוון אותה בכל מיני צורות...
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1015935:
היי,תתחדשי...!!
התאורה שלך פה דיי שטוחה.
תקעת לה אור ישר על הפנים
והארת את הרקע בצורה אחידה
אני לא מצליחה כ"כ להבין מה הולך לך שם ברקע....כי הוא נראה גזור באזור הפאנל (מה זה?חתיכת תריס??) והחצאית...קיצור,משהו לא ברור.
מה שכן,הוא מאד אחיד..הילדה והרקע מוארים בצורה שווה ואין שום עומק בתמונה.
ויש גם קצת אובך..
ממליצה לך להמשיך לשחק עם התאורה החדשה שלך ולנסות לכוון אותה בכל מיני צורות...
:)
הפאנל זה פי ויסי לא תריס :D זה היחיד שהיה בחנות ואני צריכה אותו כדי להסתיר את הפאנל של הבלטות, כי הרקע הוא קיר לבן (זה בעיה?)
כדאי להאיר את הרקע יותר מהילדה או להיפך? אולי אני אשים על הרקע שני פלאשים ועל הילדה אחד?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1015938:
הפאנל זה פי ויסי לא תריס :D זה היחיד שהיה בחנות ואני צריכה אותו כדי להסתיר את הפאנל של הבלטות, כי הרקע הוא קיר לבן (זה בעיה?)
כדאי להאיר את הרקע יותר מהילדה או להיפך? אולי אני אשים על הרקע שני פלאשים ועל הילדה אחד?
תודה
לא בעיה בכלל ,הוא פשוט יצא אפור כזה...לא הצלחתי לפענח :cool:
מלכתחילה -עדיף שתאירי את הילדה רק עם פלאש אחד ולא שניים.
לגבי הרקע - זה תלוי לאיזה תוצאה את רוצה להגיע.
האם את מנסה לשרוף את הרקע? או שיש לך רקעים צבעוניים?
סתם המלצה -
כדאי לך מאד לשוטט באתרים (עזבי,תשוטטי פה בתיקי עבודות של הבנות...)
ולהתרשם מהתמונות,להנעל על תמונה שאת אוהבת ופשוט לנסות להתחקות אחריה.
תנסי להבין מאיפה מגיעה התאורה ובאיזה עוצמות.
הרבה הרבה לנסות...פשוט להעמיד תאורה וגם אם יוצא לך משהו מזעזע/שרוף/חשוך/וכו',להמשיך לכוון ולנסות עד שתגיעי למשהו שאת אוהבת :)
ככה גם תלמדי להכיר את העוצמות של הפלאשים החדשים שלך...

מהצצה קטנה באקסיף שלך.....
למה את מצלמת על צמצם 14?! :eek:ומהירות 1/40?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1015938:
תודה

ברגע שתאירי יותר את הרקע, יהיה לך גם לבן יותר..

• הוסף לסימניות
אין לי ידע בצילום, אבל מה שמפריע לי בעין כגרפיקאית זה קודם כל הלבוש של הילדה, אין קשר בין החולצה לחצאית לא בצבעים ולא בסגנון, ודבר שני זה הפי.וי.סי. שמסתיר את הפאנל, וזה מאד בולט ומפריע. אם אין לך רקע שיגיע עד הרצפה תנסי ליצור במה רחבה (שלא יראו את הקצוות שלה בתוך התמונה) ועליה לצלם את הילדה. הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1015896:
יש לי סתם שאלה, באמת רק כדי לקבל מדד:
התמונה עלתה אתמול, יש לה 4 תגובות ש1 מתוכן שלי ו-11 תודות (באמת תודה למפרגנים)
זה הרבה פחות משוב ממה שיש בד"כ אפילו על תמונה ממוצעת מינוס, וזאת לפחות מבחינתי וממה שהספקתי ללמוד תמונה עם פוטנציאל והושקע בה מאמץ (כמובן שיש הרבה מה לשפר ואני מעלה כדי לשמוע ), אגב הרקע הרבה יותר לבן במקור לא יודעת מה קרה בהעלאה.

אני באמת רוצה לדעת, התמונה הזאת באמת פחות טובה בהרבה מרוב הדברים שעולים לכאן או שאני סתם טועה בהתנהלות שלי כאן באיזו צורה?
באמת רק כדי לדעת ויעזור לי המון אם תאירו את עיני, אפשר באישי וכל תגובה בונה תתקבל בברכה, חשוב לי מאוד להיות טובה במה שאני עושה ולתת שרות טוב.

זה באמת מבאס להשקיע המון להרגיש שהגעת לתוצאה טובה ולא לראות את זה בתגובות....
מבחינת ההערות על הביצוע אין לי מה להוסיף על מה שנאמר (הפי וי סי ממש לא טוב. את יכולה למצוא קרניז דמוי גבס ב 100 ש"ח בחנויות של חומרי בנייה)
מבחינת השאלה שלך לגבי התגובות - שימי לב - חפירה ארוכה:
לדעתי תמונה שזוכה להרבה תודות ותגובות זה או תמונות גרועה שכולם "נזעקים" עליה או תמונה שנוגעת - גורמת לצופה לחייך, להתרגש, להיות מופתע...
התמונה שתבוצע הכי טוב בעולם ותיהיה באנלית - אנשים (מלבד האמא של הילד) פשוט ימשיכו הלאה.
שימי לב תמונות שאת מעלה למטרות שיווק (לא לכאן, שהעלת לחו"ד) צריכות להיות תמונות מביעות מעבר לביצוע הטוב שלהם.
אין לי מושג אם את האמא של המתוקה הזו או לא, בתור אחת שמאוהבת בבנים שלי אני לא מצליחה להחליט לבד אם התמונה "וואו" או לא, ולכן מתייעצת עם עוד אנשים (הזדמנות להגיד תודה למילכי שסובלת אותי בכבוד :eek:)
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1016272:
אין לי מושג אם את האמא של המתוקה הזו או לא, בתור אחת שמאוהבת בבנים שלי אני לא מצליחה להחליט לבד אם התמונה "וואו" או לא, ולכן מתייעצת עם עוד אנשים (הזדמנות להגיד תודה למילכי שסובלת אותי בכבוד :eek:)
המון הצלחה
כמה זה נכון, לפעמים מרוב שאוהבים את הילד כל תמונה חמודה שלו נראת לך כאמא יצירה מדהימה ואת שואלת את עצמך איך אנשים לא מתעלפים...

כאן באמת אני מעלה לחוות דעת וכשאראה שהתאורה טובה והכל אתחיל לנסות להפיק את הדברים המיוחדים וה"וואו" ב"ה..(למרות ששמתי לב שה"וואו" שאני אישית מקבלת לפעמים שונה מהסגנון שממנו מתלהבים כאן בדרך כלל וראיתי סגנונות מרהיבים שהתחברתי מאוד שיש סיכוי גדול שלא היו הולכים כאן אבל זה כבר סוג אחר של התלבטות)

ורחלי היות והצעת הצעה כזו יפה לחפש עבודה שאני אוהבת ולחקות מבחינת תאורה, חפרתי בתיק העבודות שלך ומצאתי משהו מתוק מאוד לצורך זה, אני אתחיל לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה