"הם לא מספיק חמודים" - יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
שתי הדמויות מצוירות על קיר בגן ( סיגנון נאיבי) לאחר גמר העבודה אומרת הלקוחה שהם לא מספיק חמודים/חייכנים/חביבים בהבעת פניהם,
האם יש דרך לעשות זאת? איך?
תודה רבה רבה !

קבצים מצורפים

• IMG_8191.JPG
    IMG_8191.JPG
    KB 956.2 · צפיות: 9
  • IMG_8189.JPG
    2.7 MB · צפיות: 9
  • IMG_7335.JPG
    3.2 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תקשיבי, זה נורא חמוד -
המראה המתוק של הילדים - בגוף, ההליכה החיננית, הרקע,
הצמחיה והציפורים - ממש ממש מתוק!
יפה על האומץ לצייר על קיר שלם! :)

אבל בעצם עשית סגנון כזה שאין להם אף,
אלא השטח של האף-פה מחוברים יחד,
וזה יוצר קצת מראה של (סליחה מראש) - קוף,
בגלל כל הקטע הקדמי הבולט.
מאותה סיבה קשה ליצור הבעה חייכנית ומתוקה.
אני מניחה שהצבעים במציאות חיים יותר, בגדול הציור ממש מתוק וילדותי.

• הוסף לסימניות
אני לא ציירת, לפי דעתי הענייה, להעמיק את הפה יותר גדול ויותר רחב, כרגע הוא ממש קו דק, הציור מאוד חמוד!

• הוסף לסימניות
ציור מתוק מאד.
חשבתי בשבילך על רעיון טיפלה לחייך אותם ולהוסיף להם:
הייתי נותנת קו חיוך בצד הפה, מורידה את הלחיים ונותנת קו תחתון עגול לעיניים + ריסים.

קבצים מצורפים

• IMG_8191.JPG
    3.5 MB · צפיות: 9
  • IMG_8189.JPG
    3.8 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
להוסיף את החצי עיגול של קו החיוך בסוף הפה - והם כבר שמחים יותר כך לדעתי גם מתחת לעין אפשר להוסיף קו מעוגל

בהצלחה
יעל
והציור מתוק ממש

• הוסף לסימניות
אחד הדברים החמודים וה מקוריים שראיתי בז׳אנר קירות הילדים המצוירים. אהבתי מאוווווד.
לולי מדובר בלקוח, הייתי אומר להשאיר ככה לחלוטין.
אבל כיון שאנשים הם די מעצבנים ומה לעשות שהם מחזיקים את הכסף, מצטרף להמלצת צ פומרנץ.

• הוסף לסימניות
מזכיר לי סגנון מימי ילדות שפס מן העולם והיה מתוק ואמנותי באותה מידה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הציור.
גם נמשים יכולים להוסיף חינניות

• הוסף לסימניות
הציורים ממש חינניים ומתוקים... אהבתי!:)אני הייתי מציעה שיפוץ קל לקו הפה ולעיניים + תוספת ברק בעיניים, וכמובן גבה (איך שכחת?;))

• הוסף לסימניות
הציור ממש מתוק!

אם אפשרי, נראה לי שכדאי לשנות קצת את הפרופיל, (מזכיר קצת פנים של קוף)
משהו כזה:

קבצים מצורפים

• 13.png
    KB 385.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבים
עזרתם לי מאד !!
אני רצה לתקן ובעז"ה אחרי השיפוץ אעלה תמונות מכל הקיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1970056:
אחד הדברים החמודים וה מקוריים שראיתי בז׳אנר קירות הילדים המצוירים. אהבתי מאוווווד.
לולי מדובר בלקוח, הייתי אומר להשאיר ככה לחלוטין.
אבל כיון שאנשים הם די מעצבנים ומה לעשות שהם מחזיקים את הכסף, מצטרף להמלצת צ פומרנץ.

אם כל הלקוחות היו כמו אלו של הקיר הזה לא היו עולים פה אשכולות על לקוחות בכלל
זו אחת מהלקוחות הנוחה והטובה ביותר שפגשתי!
ואכן אין לי ספק שכשאתקן את זה כהדרכת הניקים היקרים פה הם יהיו יותר חמודים אז למה לא?

• הוסף לסימניות
התיקונים שהציעו מאוד מוסיפים,
ואני הייתי מוסיף לזה הצעה לצייר להם קצת לבן של העיניים

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכל המגיבים. כתבתם את כל מה שחשבתי... הציור ממש מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני עבדתי בחברת כח אדם, טיפה לפני הלידה הלקוח ביקש מהם לסיים התקשרות.
הם ביקשו היתר לפיטורי לפני הלידה ממשרד העבודה ונענו בשלילה, כך שבעצם נשארתי עובדת של החברת כח אדם אך ללא עבודה.

אחרי הלידה כל הזמן הציעו משרות מרוחקות ואיימו שבגלל שאני לא מקבלת אותם הם לא ישלמו משכורת, אך בפועל שילמו.
באמצע חודש יוני(06) התפטרתי מהחברה מרצוני.
בחודש יוני אמרו שישלמו על התאריכים שעבדתי רק במידה ואחתום על כתב ויתור תביעה עתידי, לאחר שלא חתמתי הם לא שילמו משכורת והכניסו סכום לחשבון בנק על סך 2000, הסכום שהם היו אמורים להכניס היה גבוה הרבה יותר - תשלום על חלק מחודש יוני וגמר חשבון שכלל פדיון של הרבה ימי חופשה - קרוב ל-20 א"ש ברוטו.
אני מוסיפה שבמהלך התקופה הם הציעו לי שתי משרות כן רלוונטיות ולשניהן היא נגשתי אך זה לא הגיע לידי עבודה בפועל( מכרזים שלוקח מלא זמן ).

מישהו יודע להדריך אותי מה לעשות?
האם מדובר עכשיו בתביעה, או שאני צריכה 'רק' לפתוח קריאה במשרד העבודה?
האם יש דרך לעשות את זה לבד? ( מבירור אצל עורכי דין טיפול בתיק מתחיל ב5 א"ש , מה שאני מעדיפה כמובן לחסוך )
אשמח לשמוע ממי שעבר את התהליך או ממי שמבין בתהליך הזה.

תודה.
אני שמחה ליצור איתך קשר דרך המדיום הזה. אני סגן סופיה וויליאמס, הילדה היחידה שנותרה בחיים להוריי המנוחים, וגם חיילת אוסטרלית הנמצאת כעת בתימן לצורך משימה רשמית. עבר כל כך הרבה זמן מאז שהתפללתי לאלוהים לבן זוג מושלם, וגם אדם ישר שאוכל לסמוך עליו כי אני שונאת שקרים. מעולם לא סמכתי על אף אחד, אבל אני מאמינה שאני יכולה לסמוך עליך. לפעמים אני אפילו מפקפקת בעצמי אבל אני יודעת שלעולם לא אפקפק בך כי אני יודעת עמוק בפנים שלעולם לא תאכזב אותי בשום צורה.

יקירתי, אני רוצה לומר לך שהמשימה שלי כאן בתימן תסתיים בקרוב ואפרוש מהצבא לאחר החוזה שלי כאן עם ממשלת תימן. הגשתי את מכתב הפרישה שלי למשרד הצבאי האוסטרלי כי אמרתי להם שאני רוצה להתחיל חיים חדשים, ואני מוכנה לעבור למדינתכם לאחר פרישתי כי אני מתכננת להקים את השקעת העסק הפרטית שלי במדינתכם שאני אטפל בה, לאחר שאפרוש מהצבא.

אני מתכנן להקים כל סוג של השקעה עסקית משתלמת שתביא לנו תועלת רבה, כמו עסקי מלונות ונדל"ן ועסקי נכסי בתים. אתם יודעים היטב שאני קצין בכיר בצבא האוסטרלי. אני גם רוצה שתדעו שכעובד ממשלה, אין לי את החוצפה המלאה לעשות כל מה שאני רוצה, כי קציני משרד החוץ האוסטרלי וקצינים בכירים אחרים בממשלה עוקבים אחריי, ולכן אני רוצה שותף ממדינה אחרת כדי שאף אחד לא יעקוב אחריי או אחרי כל עסקה שלי לאחר פרישתי.

בכנות, יש לי משהו מאוד חשוב לדון איתך, אבל, האם אני יכול לסמוך עליך? הדבר שאני רוצה לדון איתך הוא החיים שלי, אז אם תבטיח לי את אמונך, אספר לך הכל בפירוט. יש לי קצת זהב ו-(3,100,000 דולר) (שלושה מיליון, מאה אלף דולר אמריקאי) כאן בחברת אבטחה, ואת הכסף והזהב הזה השגתי במהלך חיי כקצין צבאי בצבא האו"ם/נאט"ו, וגם קצת כסף אחר שאנחנו מקבלים מאבטחת קבוצת חברות נפט כלשהי כאן בתימן מאז משימת שמירת השלום שלי.

זכרו שזה לא כסף גנוב, ואין סיכונים הקשורים בקבלת הכסף הזה, ואני רוצה שתשמרו את הכסף הזה במשמורתכם עד להגעתי לפגוש אתכם במדינתכם להשקעה. לפני מספר ימים קיבלתי מידע שהחיילים שלי יועברו לסוריה. אני רוצה שתדעו שבכל רגע אחרי השבוע הבא אסע לסוריה עם חלק מהחיילים שלי ואני לא רוצה להשאיר את כל הכסף והזהב שלי כאן מאחור.

כעת, אני רוצה לשלוח לך את החבילה הזו במשלוח דיפלומטי עם שירות של חברת מטען ביטחוני, כך שתקבל אותה כשותפי וכקרוב משפחה שלי ותשמור אותה עבורי עד שאחזור לפגוש אותך לאחר 3 שבועות או חודש בסוריה. אתן לך פיצוי של 40% מסך הקרן בסוף הפרויקט, בעוד שהיתרה הנותרת תהיה הון ההשקעה שלי במדינתך. בגלל המלחמה המתמשכת כאן בתימן, רבים מהבנקים המובילים הופצצו על ידי טרוריסטים.

אין בנק מוביל שעובד כאן בתימן בגלל המלחמה כבר למעלה מ-4 שנים וחודשים. עם הבנקים המעטים שעובדים כאן, ממשלת תימן אינה מאפשרת להעביר כסף באמצעות העברה בנקאית מכיוון שמדיניות הבנקאות כה קשה וקפדנית, לכן אשלח לך את הכסף רק באמצעות שליח חסינות דיפלומטית כחבילה, כך שתקבל אותו במזומן במדינתך ללא כל סיכון.

כבר החלטתי להישאר איתך ולהשקיע את כל מה שיש לי איתך במדינתך, ואם לא אצליח להעביר את הכסף הזה לפני שאעזוב את המדינה הזו, אאבד אותו. זכרי, יש לי רק אחרי שבוע הבא לעזוב את המדינה הזאת ואני לא יכולה לשמור את הכסף הזה כאן, ולכן אני רוצה לשלוח אותו אליך לפני שאני יוצאת לתימן.

אני ממתינה לקבל את תשובתך המקובלת ברגע שתקראי את המכתב הזה. שיהיה לך יום נעים ותמיד התפללי לי מדי יום.

בכבוד רב,
סופיה וויליאמס.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה