סוכריה בלי מקל
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
כל כך שווה ללכת לבוטקמפ?
www.prog.co.il
תלוי במצב השוקכל כך שווה ללכת לבוטקמפ?
למה שלא תנסי בעצמך ליצור את המטריצה, למלאות חלק ולמצוא חוקיות?זה מאד קשה להגיע לנוסחה קודם ואז למטריצה
תודה זה ממש עזר לי@אש קודש!
שאלה הכי פשוטה שעולה לי עכשיו:
יש שתי מחרוזות של תווים, כמו FDKSFS וכו'..
צריך למצוא את התת מחרוזת הכי ארוכה (ולאו דווקא רציפה) שמשותפת לשתיהם.
ו - עעעעעעעעעע, זה הקובץ שמצאתי בחיפוש פשוט של גוגל, אז מסתמא כבר יש לך אותו:
מאיזה ציון התקבלתם לבוטקאמפ?אני עשיתי את המבחן שנה שעברה.
הוא היה די שונה מהסגנון של השנים הקודמות (היה בנושא מיונים וכו')
אז לאו דווקא מי שידעה תכנון דינאמי מצוין, הצליחה לפתור שאלות על המיונים.
זה באמת די הברקות, לא זוכרת שהרגשנו לפני שברור לנו שאנחנו עוברות,
(ב''ה כל הקבוצה עברה בסוף בציונים טובים)
אבל מה שכן, תנסי כמה שיותר להסביר להם למה בחרת בפיתרון שלך,
לפעמים גם כשהפיתרון לא נכון או נכון חלקית, אם תסבירי למה כתבת ככה והנימוקים הגיוניים,
הם יורידו לך פחות נקודות.
ואגב , לגבי העתקות- לא מומלץ. הם בוחרים תלמידות טובות לפי הציונים, מה תעשה בבוטקאמפ בת פחות מוכשרת שבחרו אותה כי העתיקה? היא רק יכולה להפסיד....
ובאמת השנה היה מצלמות מכל כיוון - א''א להעתיק גם אם מאד רוצים
המון הצלחות!!!
התקבלו בנות מציון -80-75 בערךמאיזה ציון התקבלתם לבוטקאמפ?
את התקבלת?
ואוווו זה ממש גבוה!!!!!התקבלו בנות מציון -80-75 בערך
אבל אני די מאמינה שהסתמכו גם על המבחן השנה של מבני נתונים
זה תלוי מאוד.מאיזה ציון התקבלתם לבוטקאמפ?
אני קיבלתי פחות והייתי בבוטקמפאיך עשיתן את זה?
וואו איזה לחץאני קיבלתי פחות והייתי בבוטקמפ
אני חושבת שזה היה 69..
מה שכן לא התקבלתי בהתחלה ביחד עם כולן אלה ביום שהתחיל הבוטקמפ התקשרו אלי והודיעו לי שהתקבלתי..
זה תלוי על טווח ציונים בסמינר שלךהתקבלו בנות מציון -80-75 בערך
אבל אני די מאמינה שהסתמכו גם על המבחן השנה של מבני נתונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים