אבל הקטע שהמורה שלי קודם מגיעה לנוסחה עם דרך מוזרהבתכנון דינאמי יש כמה תבניות ספציפיות של שאלות,
לדעתי תקראי כמה תרגילים עם פתרונות, ותראי לפי מה בחרו מערך או מטריצה,
כי הרעיונות בגדול די דומים
או מכינה את השיעור מראש....אבל הקטע שהמורה שלי קודם מגיעה לנוסחה עם דרך מוזרה
ואחרי כל הפתרון הזה היא מגיעה למטריצה
אלוקים יודע איך היא עושה את זה
היא גאון
נוסחת נסיגה?אבל הקטע שהמורה שלי קודם מגיעה לנוסחה עם דרך מוזרה
חחחחחחחחחחחנוסחת נסיגה?
כי אני גם עד היום לא הבנתי מה הקשר בינה לבין הפתרון
תנסי לפתור בלעדיה...
את לא חייבת ללמוד מהמורה שלך את יכולה לחפש חומר בכוחות עצמך,אבל הקטע שהמורה שלי קודם מגיעה לנוסחה עם דרך מוזרה
ואחרי כל הפתרון הזה היא מגיעה למטריצה
אלוקים יודע איך היא עושה את זה
היא גאון
כנ"ל המורה שהייתה לי...או מכינה את השיעור מראש....
לא!תנסי לפתור בלעדיה...
את לא יכולה לדעת איזה שאלות יביאואם את רואה שיותר קשה לך עם תכנון דינאמי כדאי לך להתמקד בנושאים האחרים, כדי שיהיה לך יותר סיכוי להצליח בהם לפחות.
תעשי תיקיה...וואי עד היום הסרגל סימניות שלי מפוצץ בגלל זה....
יש לי איזה פחד להסיר אותם
הגזמתתת אני כבר קשורה למראה הזה...תעשי תיקיה...
מפתחת פה אמביציה ומוטיבציה.האלווו
את מפתחת כאן ציפיות (לא מספיק לך תוכנות?...)
בהצלחה!!חחח תודה לכולם![]()
תשתפי אח"כ בשאלות.. אם יהיה לך כח..חחח תודה לכולם![]()
בהצלחה!!
תספרי איך היה
באמתתת תספרו כולכן מה היה אחרי המבחן זה אחד בדברים המרתקים
מגיע לנו אחרי כל המאמץ הערב![]()
המראה. זו באמת בעיה!הגזמתתת אני כבר קשורה למראה הזה...
וחוץ מיזה אם יום אחד אני יהיה חייבת את זה??? זה צריך להיות זמין...![]()
אפשר לפנות אליך גם אם שאלות?חחח, לא
אם היה לי זמן בכיף.
אבל לעזור לך- בשמחה, כמו שכתבתי לעיל![]()
תנסי, בכיף.אפשר לפנות אליך גם אם שאלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים