כללי המבצע הגדול של Depositphotos חוזר $39 ל100 תמונות

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף.
מהניסיון של הפעם הקודמת, זה נגמר מהר.

• הוסף לסימניות
הלינקים הם לינקים שמזכים את המשתף בעמלת קנייה על כל מי שיקנה דרכם, אבל עדיין תודה.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי מה שכתבת.
appsumo זהו אתר שמארגן דילים בתחום העיצוב/ווב ועוד כל מיני. הפעם הם ארגנו דיל מאתר תמונות.
כפי הידוע לי לא תמצא דיל כזה בשום מקום.

• הוסף לסימניות
מושיקו -
ידוע לך איך אפשר לבקש מהם חשבונית מס לעסק
או שאין דבר כזה דרכם?

שלחתי מייל כמה פעמים ולא קיבלתי תגובה ,
וכבר זה מצטבר לסכומים וחבל :(

אשמח לדעת אם ניסית אולי..
תודה!

• הוסף לסימניות
טוב, רכשתי - יש לי קודים- מישהו יכול להזכיר לי איך ממשים את זה? כבר יש לי שם משתמש וסיסמא.

• הוסף לסימניות
701 -
בעמוד ששלחו לך במייל יש קישור לשם את מכניסה את ה קוד
והקרדיטים מתעדכנים אוטומטי

• הוסף לסימניות
תודה!
משום מה, רק עכשיו נכנס אלי המייל- וגם ללשונית של קידומי מכירות לכן לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
אם אתם יודעים על מבצע כזה שוב תעדכנו
כרגע יש להם 100 ב100$

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה