כללי המבצע על האופטימיזציה חזר - אל תגידו לא ידענו!!!

• הוסף לסימניות
מאז שהמבצע הקודם נגמר - (קישור), הגיעו הרבה בקשות לשחזר אותו למי שלא הספיק או יכל.
אז לכל הממתינים -תודה שהמתנתם בסבלנות, ולכל החדשים -ההמלצות לעיונכם באשכול הישן.

---
זה קורה לכולנו,
עובדים חודשים ואף יותר על המחשב ללא הפסקה וללא שיד מקצועית עוברת ומסדרת אותו ,הוא - כבר לא כמו שקיבלנו אותו, המערכת איטית ויש "בלאגן" במחשב, תוכנות נופלות באופן תכוף, וירוסים וכל מיני מרעין בישין כאלו ואחרים משוטטים להם באין מפריע...
בקיצור המחשב לא עובד חלק... וכל אחד ואחת כאן יודעים על מה אני מדבר...

אז ככה - החלטתי עקב ריבוי פניות לנושא המדובר, לעשות רשימה, מי מעוניין בהגדרת המחשב והתכונות מחדש, בניקויו ובמיטובו, ככה שכל מי שמשתמש במחשב יידע בוודאות שהוא מנצל את המקסימום שאפשר!

המחיר הינו 350 ₪ לביקור ותיקון המחשב, אבל לאחר מכן אתם יודעים שהמחשב כרגע עובד במקסימום ביצועים, חלק לגמרי, ומנצל את עצמו עד הסוף ללא שהולך סתם כח נצרך של עיבוד וזיכרון...
מי שעשה את זה יודע בדיוק איך מרגיש ה"לפני" ו"אחרי".

המבצע כרגע מוגבל לשבוע, ולאחמ"כ המחיר יעלה שוב ל-500 ₪.

למעוניינים הירשמו כאן באשכול או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או התקשרו 0548416494

נ.ב. מכיוון שתושבי הפורום היקרים מתגוררים בערים נפרדות, אני יוצר קבוצות של ימים מחולקות לפי ערים, ולכן כדאי מאוד להירשם מוקדם, בשביל שלא תגלו שבעיר שלכם הייתי אתמול...

כולם מוזמנים!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!!!!

אין כמו פופקו מבחינת המומחיות והשירות, מנסיון!

• הוסף לסימניות
מחר אני באשדוד, ולא אגיע בזמן הקרוב שוב, צרו קשר בפון.

• הוסף לסימניות
היה אצלי באשדוד!
משו אדיר!

בקובץ הראשון שפתחתי ראיתי שינוי רציני!!!
יישר כוח, פופקו!
ותודה ענקית! :)

• הוסף לסימניות
יש סיכוי לאזור מבוא חורון ליד מודיעין?

• הוסף לסימניות
תשמעו, הוא תותח!!
עשה עבודה מעולה.
אל תהססו, שווה כל שקל.

תודה לך, פופקו
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
גם אצלנו היה באשדוד, שירות ומקצועיות חבל על הזמן.
הטכנאי המקצועי הראשון שפגשתי שגם מבין בתוכנות ובוידאו.

מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
לאחר עשרות ביקורי בית, ב"ה, המבצע הסתיים בהצלחה, אם יש עוד מישהו המעוניין, נא לעדכן בדחיפות!

• הוסף לסימניות
אני מעונינת בירושלים

• הוסף לסימניות
לאחר כמה זמן בשימוש זקוק המחשב לטיפול שאתה מציע, פופקו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1178405:
לאחר כמה זמן בשימוש זקוק המחשב לטיפול שאתה מציע, פופקו ?

בערך אחרי שנה, שנה וחצי. (בשימוש ממוצע)

• הוסף לסימניות
רצינות? אני לא רואה שינוי בביצועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1179746:
אז או שהמחשב שמור טוב, וזה מעולה.
או מכיוון שהשינויים הם לאט לאט , לא שמים לב לשינוי.

• הוסף לסימניות
אפשרי עדיין?
אני בירושלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1179746:

רצינות? אתה לא רואה שינויים?????

אני מה זה ראיתי!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1180339:
רצינות? אתה לא רואה שינויים?????

ממ.. ואני עובדת על תוכנות גרפיקה ווידאו, הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1180754:
ממ.. ואני עובדת על תוכנות גרפיקה ווידאו, הרבה

אני לא מבין, עשיתי לך אופטימיזציה?

• הוסף לסימניות
אפשר עדיין בירושלים?

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת מאד, ג"כ בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה