כללי המבצע של אדובי

• הוסף לסימניות
האם זה אכן מחיר משתלם?
חבילת דיזיין סטנדרט CS5 מחיר 7931 ש"ח
פרימיום- 11591 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;420639:
האם זה אכן מחיר משתלם?
חבילת דיזיין סטנדרט CS5 מחיר 7931 ש"ח
פרימיום- 11591 ש"ח.

כולל מחשב MAC?

• הוסף לסימניות
צחוקים
כולל מחשב מק???
אם אדובי תרוויח אז מה עם אפל?
יש להם בניהם קשרי מסחר ממש פורחים לאחרונה
נקווה שאפל לא יחסמו את חבילת הגרפיקה של אדובי בגלל הבאגים

• הוסף לסימניות
לדעתי מחיר יקר מאד
החבילה שמוכרים השנה בכמעט 9000 ש"ח הסטנדרט
מכרו שנה שעברה בתערוכה ב- 5 אלף שקל

• הוסף לסימניות
תגידו, לא נראה לכם לארגן חרם צרכנים על אדובי
זה הופך להיות שערורייתי מיום ליום.
מעלים מחירים, מחזיקים אותנו בגרון
וכל 5 דקות לקנות גירסה חדשה...

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לארגן קבוצת רכישה ולקנות במחיר מוזל? יש מצטרפים?

• הוסף לסימניות
ממש לא!!!

התשובה שלי על שאלת הכותרת אם זה משתלם.

• הוסף לסימניות
צריך חברמן אחד שיאסוף קבוצה של 20 איש שמוכנה לקנות סטנדרט ב- 3500 ש"ח
אם אדובי יסכימו בסדר הם ירוויחו כי יהיה להם הרבה מעבר ל- 20 קליינטים
הם פשוט מגזימים איך הם רוצים שנשלם 9 אלף שקל באולי 4 תשלומים
הם לא נותנים לבן אדם להיות ישר
מאיפוא יש לי 2000 ש"ח לחודש נפלו על הראש

• הוסף לסימניות
אם יש גירסה קודמת (CS2 ומעלה - ברשיון כמובן), כדאי לשדרג, זה יוצא זול יותר. קיים אפילו שדרוג מתוכנה אחת ולאו דווקא מחבילה שלמה.

בנוגע לשרלטנות של אדובי...אנחנו נאלצנו לרכוש שתי חבילות שלמות, למרות הכפילות בתוכנות. רק בדרך זו יש לי אינדיזיין ואילוסטרייטור בגירסת ME ותוכנות פלאש, פרימייר ואפטר.
אחרי שדרוג של תוכנות קיימות, הצלחתי לקבל את שתיהן במחיר של 10,500 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לי נאמר שהשדרוג יהיה בסביבות ה 700 $ לפרמיום.
המחיר עלה מאז?

ואי אפשר להטיל חרם על מי שיש לו בלעדיות על תוכנות שבלעדיהן אין טעם להשאר במקצוע.
צריכים אותם והם מנצלים את זה. אם יקומו להם מתחרים, המחירים ירדו פלאים.

• הוסף לסימניות
צכרים להיות נחמדים ל"קוויקסופט", רק לאחרונה נודע לי מי עומד מאחורי החברה ומה הוא בכלל עושה שם...

• הוסף לסימניות
צריכים להיות נחמדים ל"קוויקסופט", רק לאחרונה נודע לי מי עומד מאחורי החברה ומה הוא בכלל עושה שם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;420841:
לי
ואי אפשר להטיל חרם על מי שיש לו בלעדיות על תוכנות שבלעדיהן אין טעם להשאר במקצוע.
צריכים אותם והם מנצלים את זה. אם יקומו להם מתחרים, המחירים ירדו פלאים.
אולי נעשה הסברה מאוד מאוד משכנעת בערך מוסף 4 בנושא?:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה