דרוש מידע המבצע של תנובה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שם של מישהי שזכתה בחדר ילדים או משהו כזה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שההמתנה היא מטעמי ביטחון. כלומר - הזוכה יקבל את הכסף, יאכסן אותו אפשהו, ואז כעבור שבועיים יפורסם שמו לציבור.
מה כאילו מביאים לו את זה ערימות של שטרות בידיים?
מזתומרת לאכסן?
וגם אם העבירו לו לבנק 500 אלף שקל (לאידעת כמה נשאר אחרי מס)
אף אחד לא יכול לגנוב לו את זה משם

• הוסף לסימניות
אולי תנובה עוזרים לו לממש את הכסף,
כלומר לרכוש נכס או להשקיע לטווח ארוך.
כדי שאחרי ששמו יפורסם ויבואו אליו לבקש נדבות
הוא יוכל לומר "אין לי את הכסף בידיים".

• הוסף לסימניות
מה כאילו מביאים לו את זה ערימות של שטרות בידיים?
מזתומרת לאכסן?
וגם אם העבירו לו לבנק 500 אלף שקל (לאידעת כמה נשאר אחרי מס)
אף אחד לא יכול לגנוב לו את זה משם

ברור שלא שטרות ולא בידיים
אבל תסכימי איתי שם היית זוכה (אולי???), הייתה מחכה לתקופת התארגנות קצרה ומחשבה איך להתקדם הלאה בלי חשש מאנשי דלא מעלי שיבואו להטריד אותך בנושא.

גם מפעל הפיס לא מפרסם את שמות הזוכים אלא רק "זוג ממאה שערים" וכדו'

• הוסף לסימניות
אתם לגמרי תמימים, באמת חשבתם שההגדרה "יאכסן את הכסף" הייתה ברצינות? :eek::eek::eek:
סוג של סלנג....

• הוסף לסימניות
צר לי, אבל מיליון ש"ח (סליחה, 750 אלף אחרי ניכוי מיסים) אמנם סכום נחמד, אבל ממש לא מחייב "התארגנות", דירונת פצפונת בפריפריה ו"הלך הכסף"...

לקנות "דירונת פצפונת בפריפריה" זה אכן רעיון נחמד לשימוש בסכום נחמד (650000 אחרי ניכוי 35% מס) שנפל משמיים וכנראה שדי בהפתעה, אבל זה רק רעיון, ואולי לזוכה יש רעיונות אחרים שלוקח קצת יותר זמן לממש אותם...

בעצם מה אני מגנה על תנובה ועל הזוכה כאילו שזה אני....

• הוסף לסימניות
לקנות "דירונת פצפונת בפריפריה" זה אכן רעיון נחמד לשימוש בסכום נחמד (650000 אחרי ניכוי 35% מס) שנפל משמיים וכנראה שדי בהפתעה, אבל זה רק רעיון, ואולי לזוכה יש רעיונות אחרים שלוקח קצת יותר זמן לממש אותם...

בעצם מה אני מגנה על תנובה ועל הזוכה כאילו שזה אני....
התכוונתי רק להמחיש שזה לא כזה סכום גדול, בכל אופן, לא סכום שמשנה את החיים. (אל תחשדו בי שאני מתנגדת לקבלו...)

• הוסף לסימניות
התכוונתי רק להמחיש שזה לא כזה סכום גדול, בכל אופן, לא סכום שמשנה את החיים. (אל תחשדו בי שאני מתנגדת לקבלו...)
בוודאי שכן, מי שאין לו דירה יכול לקנות עם כזה סכום דירה בירושלים, כמובן לקחת משכנתא, או לחילופין לפרוע משכנתא קיימת ולהוריד עול של סכום חודשי של כמה אלפים X כמה עשרות שנים.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי הגיוני הקטע של הביטחון תנובה היא לא היחידה שעושה הגרלות ואף פעם לא מחכים שבועיים

• הוסף לסימניות
בוודאי שכן, מי שאין לו דירה יכול לקנות עם כזה סכום דירה בירושלים, כמובן לקחת משכנתא, או לחילופין לפרוע משכנתא קיימת ולהוריד עול של סכום חודשי של כמה אלפים X כמה עשרות שנים.

מקל על החיים מאד
אבל לא משנה אותם על פי רוב כלומר לא נהיים עשירים מופלגים מזה
אבל בודאי שחיים נורמלי יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה