- הוסף לסימניות
זה בליווי עו"ד. והוא אמור לדעת שיש זוכה ומי הוא. כך שזוכה- יהיה השאלה אם אנחנו נדע מי הואמי יתבע אותם???
הם יגידו שזכה כ' מירושלים
לכי תחפשי אותו...........
זה בליווי עו"ד. והוא אמור לדעת שיש זוכה ומי הוא. כך שזוכה- יהיה השאלה אם אנחנו נדע מי הואמי יתבע אותם???
הם יגידו שזכה כ' מירושלים
לכי תחפשי אותו...........
זה בליווי עו"ד. והוא אמור לדעת שיש זוכה ומי הוא. כך שזוכה- יהיה השאלה אם אנחנו נדע מי הוא
מה כאילו מביאים לו את זה ערימות של שטרות בידיים?אני שמעתי שההמתנה היא מטעמי ביטחון. כלומר - הזוכה יקבל את הכסף, יאכסן אותו אפשהו, ואז כעבור שבועיים יפורסם שמו לציבור.
מה כאילו מביאים לו את זה ערימות של שטרות בידיים?
מזתומרת לאכסן?
וגם אם העבירו לו לבנק 500 אלף שקל (לאידעת כמה נשאר אחרי מס)
אף אחד לא יכול לגנוב לו את זה משם
הצחקת אותיהזוכה יקבל את הכסף, יאכסן אותו אפשהו,
צר לי, אבל מיליון ש"ח (סליחה, 750 אלף אחרי ניכוי מיסים) אמנם סכום נחמד, אבל ממש לא מחייב "התארגנות", דירונת פצפונת בפריפריה ו"הלך הכסף"...
התכוונתי רק להמחיש שזה לא כזה סכום גדול, בכל אופן, לא סכום שמשנה את החיים. (אל תחשדו בי שאני מתנגדת לקבלו...)לקנות "דירונת פצפונת בפריפריה" זה אכן רעיון נחמד לשימוש בסכום נחמד (650000 אחרי ניכוי 35% מס) שנפל משמיים וכנראה שדי בהפתעה, אבל זה רק רעיון, ואולי לזוכה יש רעיונות אחרים שלוקח קצת יותר זמן לממש אותם...
בעצם מה אני מגנה על תנובה ועל הזוכה כאילו שזה אני....
בוודאי שכן, מי שאין לו דירה יכול לקנות עם כזה סכום דירה בירושלים, כמובן לקחת משכנתא, או לחילופין לפרוע משכנתא קיימת ולהוריד עול של סכום חודשי של כמה אלפים X כמה עשרות שנים.התכוונתי רק להמחיש שזה לא כזה סכום גדול, בכל אופן, לא סכום שמשנה את החיים. (אל תחשדו בי שאני מתנגדת לקבלו...)
בוודאי שכן, מי שאין לו דירה יכול לקנות עם כזה סכום דירה בירושלים, כמובן לקחת משכנתא, או לחילופין לפרוע משכנתא קיימת ולהוריד עול של סכום חודשי של כמה אלפים X כמה עשרות שנים.
הנושאים החמים