מידע שימושי המברגות האלו מאמזון

• הוסף לסימניות
קצת דחוף לי
יש לי ב"ה מישהו שמגיע מארה"ב ויכול להביא איתו סט אחד
אני זקוק למידע על המפרט הטכני של המברגות האלו ולא מצליח לקרוא את זה נורמלי
[התרגום מסתבך באותיות והמספרים יחד ולא מתרגם את זה טוב]
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
ושים לב ייתכן והשנאי של המוצר הוא רק 110V וכשאני הייתי בארה"ב קניתי שנאי דומה לזה שאני משתמש איתו לטוסטר אמריקאי עם מתח של 110V (הוא טוב גם למתח גבוה) אבל גם כאן ניתן לקנות ממירי מתח שמתאימים לוואט הנמוך של המקדחה

• הוסף לסימניות
@מאיר 4134 תודה רבה
מאוד חשוב לי המשקל של כל מברגה בשביל לדעת אם היא שווה
והמשקל של שניהם יחד בשביל המטוס

• הוסף לסימניות
@מאיר 4134 תודה רבה
מאוד חשוב לי המשקל של כל מברגה בשביל לדעת אם היא שווה
והמשקל של שניהם יחד בשביל המטוס

מה שאני ראיתי שהמשקל הוא ליברה ושישית, וכל ליברה היא 450 גרם (ללא הבטריה) ומסתבר שהמשקל הוא לכל אחד בנפרד, כך שמשקל המקדחות ביחד בערך קילו וחצי ותוסיף את משקל שני בטריות ושני שנאים

צפה בקובץ המצורף 972895

• הוסף לסימניות
ושים לב ייתכן והשנאי של המוצר הוא רק 110V וכשאני הייתי בארה"ב קניתי שנאי דומה לזה שאני משתמש איתו לטוסטר אמריקאי עם מתח של 110V (הוא טוב גם למתח גבוה) אבל גם כאן ניתן לקנות ממירי מתח שמתאימים לוואט הנמוך של המקדחה
לפי מה רואים כמה הוואט של המטען?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה