"המבשר" - "אחד בחודש"

• הוסף לסימניות
בבקשה.
תחזיר את הסיומת לpdf [מגבלת העלאה]

קבצים מצורפים

• hamevaser280114.rar
    1.9 MB · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1183831:

צירפת את העיתון היומי.
אני שואל על מוסף "אחד בחודש" שהיה אמור לצאת היום. האם אכן הוא יצא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1183836:
צירפת את העיתון היומי.
אני שואל על מוסף "אחד בחודש" שהיה אמור לצאת היום. האם אכן הוא יצא?

סורי.
פשוט זה לא פעם ראשונה שהמבשר לא הגיע, ואני מעלה, אז הייתי בטוח שזה היינו הך.
באמת לא הבנתי מה אתה מתכווין ב'אחד לחודש' שציינת.. אבל העליתי, במטרה לעזור, ומקסי' אם לא יועיל לא יזיק..

• הוסף לסימניות
בס"ד

סורי.
פשוט זה לא פעם ראשונה שהמבשר לא הגיע, ואני מעלה, אז הייתי בטוח שזה היינו הך.
באמת לא הבנתי מה אתה מתכווין ב'אחד לחודש' שציינת.. אבל העליתי, במטרה לעזור, ומקסי' אם לא יועיל לא יזיק..

לא בטוח שמותר לפרסם אותו לרבים למרות שהם שולחים אותו חינם למייל
הם כתבו במפורש שאסור להעביר הלאה....

• הוסף לסימניות
^^^
אילו רק הייתי יודע שאסור להעביר הלאה, לא הייתי מעלה.
אבל פשוט אין לי מושג מאיפה שאבת את המידע הזה.. בדקתי עכשיו במייל שמגיע איתו יום יום העיתון, ואין שם שום איזכור כל שהוא על מה שאתה כותב. מה גם שאין בזה שמץ של הגיון..

• הוסף לסימניות
הם רוצים הרבה מנויים במייל ולכן רוצים שמי שמתענייין בזה שיצתרף... זהו המייל להצתרפות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה