• הוסף לסימניות
מי שיכול להעלות לפה או לשלוח לי במייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את עיתון המבשר של היום אודה לו מאוד,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלחתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים בזריזות

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שלא קיבל עיתונים למייל בימים האחרונים?
אני קיבלתי פעם אחרונה ביום ראשון.
אשמח גם לקבל למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הצטרפות כמנוי קבוע בדוא&quot;ל חינם

בשליחת מייל חד פעמי לכתובת המצוינת אתם מקבלים חינם את עיתון המבשר כל יום (לא כולל יום שישי) בשעות לפנות בוקר (העיתון ברור הרבה יותר בPDF מאשר במודפס).
הכתובת:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬‬

• הוסף לסימניות
אני מנויה קבועה, וביומיים האחרונים לא קיבלתי.

ואגב, תודה למי ששלח לי את העיתונים החסרים!

• הוסף לסימניות
מייל

נכתב ע"י יהושע הרגפן;1270313:
בשליחת מייל חד פעמי לכתובת המצוינת אתם מקבלים חינם את עיתון המבשר כל יום (לא כולל יום שישי) בשעות לפנות בוקר (העיתון ברור הרבה יותר בPDF מאשר במודפס).

צת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1270317:
אני מנויה קבועה, וביומיים האחרונים לא קיבלתי.

ואגב, תודה למי ששלח לי את העיתונים החסרים!

תבדקי אם זה לא נכנס משום מה לדואר זבל.
יום אחד גיליתי שהעתון שלא הגיע - נחת לי לספאם.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שזה עוזר

נכתב ע"י רחוב חמש;1271166:

נכתב ע"י יהושע הרגפן;1270313:

ניסיתי ולא מקבל כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה