מגהץ המגהץ מוציא מים חומים ומלכלך לי את החולצה- מה עושים?

• הוסף לסימניות
מגהץ אדים,
יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
זה אומר שיש בו אבנית
תכניסי מים קצת מלח לימון למיכל
ותחממי את המגהץ
ותרוקני הכל
אמור לנקות את האבנית

• הוסף לסימניות
זה אומר שיש בו אבנית
תכניסי מים קצת מלח לימון למיכל
ותחממי את המגהץ
ותרוקני הכל
אמור לנקות את האבנית
ממה שאני יודעת לא כדאי לחמם את המגהץ כי אז המלח לימון נכנס לצינורות וזה יכול להרוס את המגהץ.
עדיף לשים מים עם מלח לימון להשרות שעה+ ואז לשפוך ולשטוף כמה פעמים במים
אחר כף לגהץ 'על ריק' שיצאו השאריות שנשארו בצינור.
ולפעם הבאה, יש לקנות בטמבור נוזל שמוסיפים למים ומונע את ההצטברות של האבנית והמים החומים.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי (במגהץ קיטור) זה קורה בד"כ בחולצות פוליאסטר שאז האדים לא מצליחים לעבור דרך הבד, פשוט אל תלחצו אל הקיטור, או שתנסו עם מגבת באמצע

• הוסף לסימניות
מוכר מאד.
אחת לכמה זמן למלא בחומץ, להרתיח ו"לירות" את כל האדים החוצה עד שנגמר.
עובד יופי ונקי עד לפעם הבאה... (אחת להרבה זמן... תלוי כמובן בכמויות הגיהוץ)

• הוסף לסימניות
מוכר מאד.
אחת לכמה זמן למלא בחומץ, להרתיח ו"לירות" את כל האדים החוצה עד שנגמר.
עובד יופי ונקי עד לפעם הבאה... (אחת להרבה זמן... תלוי כמובן בכמויות הגיהוץ)
גם לנו קרה והכנסנו חומץ כמו שכתוב כאן וזה עזר. לפעמים צריך לחזור על זה שוב כדי לבדוק שלא יוצא יותר מים חומים.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה במגהץ חדש, המוכר לא ידע על מה מדובר
שאל אם הכנסנו לשם רק מים, אמרתי "שמתי קולה"
החליף לנו לחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה