כללי המגירה של החודש נפתחה, קיבלתם?

• פותח הנושא arv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פשוט מדהייים!
איזה כיף היה לגלות את ההודעה במייל, סוכריה כזו בין לבין...
שיתופים כיפיים כאלו מזמן לא ראיתי,
הלוגו החבדי התיישב לי על הלב,
המשחקים מגרים ומקצועיים
והציורים נראים מושלמים, אבל נטפריות מבינינו - פושפנדרה מה שמו השאיר לנו רק תמונה אחת להתרשמות:rolleyes:

תודה על היוזמה המהממת הזו, וכה לחי ליוצרות המוכשרות שעל הכאב ראש של השחזור ועל הפירוט המפרגן...

• הוסף לסימניות
בס"ד

במילה אחת: מדהים!!

בשתי מילים: מעורר השראה!

כה לחי המשיכי לעשות לנו טוב!

• הוסף לסימניות
לגבי פושפנדרה וחבריו, ממש מוזר, עמדתי מול נטפרי יומים שהכל ישוחרר (לכן גם התעכב).
ממש חסום?! אצלי הכל השתחרר.

• הוסף לסימניות
מה שלום המגירה של חודש אלול?

• הוסף לסימניות
מחכה באינבוקס שלכם :)
אם לא מצליחים לראות אפשר ללחוץ כאן .

מדהים !!
אשמח מאד לקבל למייל באופן קבוע.
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מעשיר מאד

• הוסף לסימניות
וואו!! מקסים לחלוטין!!
אפשר גם לקבל למייל? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ואיך אפשר להגיע למגירות הקודמות?

• הוסף לסימניות
את המגירה אפשר לקבל מידי חודש.
החודש לא יצאה המגירה לאור, עקב מעבר דירה .
אבל היא מחכה לכם בהמשך בעז"ה...
איך מצטרפים?
משאירים כאן פרטים שם, משפחה ומייל או באישי, ואני מצרפת לרשימת בתפוצה.
התוכנית היא ליצור גם אתר גלובלי שיגבש את כל הפלטפורמות העיצוביות שאני נותנת. שם יהיה ניתן גם לצפות במגירות הישנות, לראות השראות ותהליכים לעבודות שלי ולהצטרף גם למיזם החדשני בעיצוב.

• הוסף לסימניות
התוכנית היא ליצור גם אתר גלובלי שיגבש את כל הפלטפורמות העיצוביות שאני נותנת. שם יהיה ניתן גם לצפות במגירות הישנות, לראות השראות ותהליכים לעבודות שלי ולהצטרף גם למיזם החדשני בעיצוב.
וואו!
זה הכי טוב שיש...
ואתר כזה, עם חומר כזה, כל כך חסר במגזר שלנו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה