מידע שימושי המדינה הפקידה לי כסף בחשבון עכשיו!!! זה אמתי!!!

• הוסף לסימניות
בתוכנית לא כתוב 1000-3000 הוצאות קבועות- כתוב 3000-6000: (ואני רואה שהסכום הוא לחודשיים)
  • עסק בעל מחזור שנתי של עד 300 אלף שקל - מענק סיוע לעסק קטן בגובה של 3,000-6,000 שקל לחודשיים כמפורט:
  • עד 100 אלף שקל מחזור שנתי - 3,000 שקל
  • 100-200 אלף שקל מחזור שנתי – 4,000 שקל
  • 200-300 אלף שקל מחזור שנתי – 6,000 שקל

• הוסף לסימניות
אז זה אומר שאם המחזור הוא מעל 300 אלף לא זכאים להחזרים על הוצאות קבועות?
בעסק שלנו המחזור גדול והרווחים קטנים, עולה שכירות וכדו' אנחנו לא זכאים? :mad:

• הוסף לסימניות
אז זה אומר שאם המחזור הוא מעל 300 אלף לא זכאים להחזרים על הוצאות קבועות?
בעסק שלנו המחזור גדול והרווחים קטנים, עולה שכירות וכדו' אנחנו לא זכאים? :mad:
עסק בעל מחזור שנתי בין 300 אלף שקל- 100 מיליון שקל- מענק החזר הוצאות קבועות עד 500 אלף שקל (עד ל-15% מהמחזור השנתי).

• הוסף לסימניות
אני רואה באתר שכבר אפשר להגיש בקשה למענק הוצאות קבועות

• הוסף לסימניות
בתוכנית לא כתוב 1000-3000 הוצאות קבועות- כתוב 3000-6000: (ואני רואה שהסכום הוא לחודשיים)
  • עסק בעל מחזור שנתי של עד 300 אלף שקל - מענק סיוע לעסק קטן בגובה של 3,000-6,000
    עסק בעל מחזור שנתי בין 300 אלף שקל- 100 מיליון שקל- מענק החזר הוצאות קבועות עד 500 אלף שקל (עד ל-15% מהמחזור השנתי).

שקל לחודשיים כמפורט:
  • עד 100 אלף שקל מחזור שנתי - 3,000 שקל
  • 100-200 אלף שקל מחזור שנתי – 4,000 שקל
  • 200-300 אלף שקל מחזור שנתי – 6,000 שקל
לא מבין בזה אבל למה עסק גדול מקבל יותר ביחסי ועסק קטן מקבל סכום קבוע? מעניין אותי ההסבר לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה