המדפסת לא מדפיס

• הוסף לסימניות
אני שולחת קבצים להדפסה והוא לא מדפיס
הוא מסומן עם V ובפתור בעיות נרשם לי בעיה ב-USB
ניסיתי לעשות שחזור הוא לא מצליח
מה הבעיה?

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 9.1 · צפיות: 14
  • 2.PNG
    KB 18.6 · צפיות: 12
  • 3.PNG
    KB 16.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא עובד באף חריץ

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה לעשות שחזור האם המדפסת עבדה לפני כן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1431555:
לא הבנתי למה לעשות שחזור האם המדפסת עבדה לפני כן...

לחצתי פתור בעיות ואפשרויות נוספות היה לי אפשרות לעשות שחזור

• הוסף לסימניות
שאלתי האם המדפסת כן עבדה לפני כן ומשהו השתבש או שלא עבדה מהתחלה..

• הוסף לסימניות
עד עכשיו עבד מצוין

• הוסף לסימניות
בינתיים תנתקי את המדפסת תבצעי אתחול מחדש ולאחר מכן תחברי אותה בחריץ usb הנמצא בגב המחשב לא הקידמי..

• הוסף לסימניות
אם העידכונים האוטומטיים מופעלים במחשב יתכן שירד עדכון למנהל התקן וזה גרם לתקלה...במקרה כזה אפשר לחזור למנהל התקן ישן דרך מנהל ההתקנים לחפש התקן usb ומשם לחזור למנהל הישן..ובכל מקרה כדאי לבטל לפחות את עדכוני הדרייברים שיורדים ממיקרוסופט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1431574:
בינתיים תנתקי את המדפסת תבצעי אתחול מחדש ולאחר מכן תחברי אותה בחריץ usb הנמצא בגב המחשב לא הקידמי..

זה מלכתכילה מחובר בגב המחשב
הסרתי את ההתקן והתקנתי מחדש ולא עוזר כלום!!!

• הוסף לסימניות
כפי הנראה מותקן לכם חלונות 8 ואפשר לבצע שחזור בצורה מתקדמת..להלן כמה צעדים לביצוע:
א-לפתוח את כפתור הפעלה/כיבוי (פינה שמאלית למטה והגדרות)
ב-ללחוץ על מקש shift (זה עם החץ למעלה) וביחד איתו ללחוץ על הפעל מחדש
ג-עכשיו צריך לראות מסך כחול עם כמה אפשריות נבחר בפתור בעיות
ד-במסך פתור בעיות נבחר אפשריות מתקדמות ומשם נבחר בשחזור מערכת (לשים לב לא באפשרות שחזור תמונת מערכת)
ה-המחשב יבצע אתחול ומשם נמשיך עם החשבון והסיסמא וכמובן נבחר את נקודת השחזור

מצורף תמונה של השלבים

קבצים מצורפים

• צעדים.jpg
    KB 131.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין שם אפשרות של שחזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1431839:
אין שם אפשרות של שחזור

חייב להיות רק יש לבצע את השלבים ולא לעזוב את מקש shift כשלוחצים על הפעל מחדש..
וחוץ מזה יש עוד כמה דרכים אבל זו דרך נוחה ביותר לבצע שחזור מתקדם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1431855:
חייב להיות רק יש לבצע את השלבים ולא לעזוב את מקש shift כשלוחצים על הפעל מחדש..
וחוץ מזה יש עוד כמה דרכים אבל זו דרך נוחה ביותר לבצע שחזור מתקדם..

אין לי אותם!
עשיתי לפחות 5 פעמים הפעלה מחדש
כשאני לוחצת פתור בעיות ואפשרויות מתקדמות נפתח לי רק אפשרויות אתחול ושם כיבוי או הפעלה
שחזור מערכת אני עושה מלוח הבקרה, מה אני צריכה את זה משם?

• הוסף לסימניות
את אומרת שהשחזור לא מצליח לך אז השחזור שאמרתי לעשות לא מתבצע מתוך המערכת אלא ישר מהבוט..דרך אגב אני מאמין שניסית לבטל את האנטי וירוס ורק אז לשחזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1431901:
את אומרת שהשחזור לא מצליח לך אז השחזור שאמרתי לעשות לא מתבצע מתוך המערכת אלא ישר מהבוט..דרך אגב אני מאמין שניסית לבטל את האנטי וירוס ורק אז לשחזר...
לא ביטלתי
איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
בלוח הבקרה נפתח את windows defender שזה אנטי וירוס מובנה עם חלונות 8..נבחר בלשונית הגדרות ונבטל את הסימון בתיבת הפעל הגנה בזמן אמת (מומלץ)..כמופיע בתמונה המצורפת..לאחר מכן תבצעי שחזור למערכת ונקווה שיעבור בשלום..אבל לא לשכוח לאחר השחזור לבטל את העדכונים האוטומטים כי ייתכן שהם גרמו לתקלה בעדכון דרייבר ואם לא תבטלי אזי הבעיה תחזור..בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• defender.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 18.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה יהיה? זה עדיין לא מדפיס לי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה